Szőkíteni szeretném a hajamat. Házi módszerek?
Figyelt kérdés
Alapjáraton a hajam színe közép szőke. De befestettem feketére a hajam. 2x festettem be, minden hónapba 1x. Már 1 és félhónapja nem festem. Tudnátok nekem olyan "módszereket" amit házilag megtudok csinálni és be is válna? Krém vagy valami, hasonlók?
Ja, és ha szőkítésbe belemennék akkor kockázatos lenne a hajam számára, nagyon letöredezne? Ezért szeretnék ilyen tippeket. Köszönöm :) 16/l
2012. nov. 3. 14:24
1/1 anonim válasza:
Házilag nem lehet, csak erős vegyszerekkel, amitől leéghet a hajad. Feketéből elsőre sose lesz szőke, még a legerősebb szőkítővel sem, max ocsmány vöröses valami. De mondjuk kezdhetnéd azzal hogy a fekete festéket eltávolítod hajradírral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!