Ha a fodrász csinálja a szőkítést az is veszélyes lehet a hajnak?
Ugyanolyan veszélyes, leéghet a hajad, ez nem fodrásztól, hanem a hajadtól függ, hogy mennyire erős. ha vékony szálú akkor ne akarj feketéből szőke lenni.
Kíméletes módszer ha veszel hajradírt és megpróbálod eltávolítani a festéket a hajadból vele. És utána fested szőkére.
nekem most lett leszivatva a hajam külső rétege,mert lilára fogta be az egyik festék és fél év alatt se kopott ki. Erős,vastagszálú hajam van,fodrász nagyon jól megcsinálta úgy hogy nem károsodott a hajam.
Mindenképp fodrász mellett dönts,otthon szörnyű eredményed születne ebből. És lehet vissza is kell még így is menned fodrászhoz,első lépésben nem lesz tökéletes.
Nekem szar fodrász csinálta (elnézést, de így igaz). Sajnos nem néztem utána, és megbíztam benne. 3x szívta le a hajam 1 nap alatt, és 2x festette... el tudod képzelni. Hálát adok az égnek, hogy nagyon erős hajam van, és nem hullott, viszont a száraz hajvégeimmel azóta is küzdök.
Mindenképpen több alkalom kell, és próbáld minél többet pihentetni és ápolni a hajad a kezelések között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!