Oriflammel miért foglalkoznak kevesebben, mint Avonnal?
1. Az Avon - nem tudom egyébként miért, de - közismertebb.
2. Én úgy hallottam, hogy az él a köztudatban, hogy Az Oriflame drágább - bár sztem ez hülyeség, feleségem Avonozott, én Oriflameztem, úgy gondolom, nincs nagyságrendbeli különbség.
Kedves kérdező,
Az Avonnál az emberek kiálhatnak a piacra eladni a termékeket-az Oriflame-nél nem. Ez azért van mert az Oriflame MLM, igazi hálózatépítés, az Avon pedig nem. Single level marketing az Avon. Ez az amiért nem látsz sok Oriflame szépségtanácsadót. A másik pedig az, hogy összegtől függetletnűl 30% kedvezményre tehet szert bárki aki regisztrál az Oriflame-nél. Oriflame vezető vagyok, az emberek 80%-a saját családjának vásárol és ez így rendben is van. Nem látom hol itt a cigánykodás. Vagy ha esetleg felajánlani egy katalógust cigánykodás, nagyon sajnálom ezt az elzárkózott embert.
AMÚGY mint hálózatépító egyáltalán nem azzal szembesülök hogy kevés Oriflames lenne, SŐT.
MInden jót, Alexandra
én írtam, hogy cigánykodás. azért, mert bevásárlóközpontokban van egy olyan szokás, hogyha egy boltban vásárolsz, bedobják a nevedet egy kis ládikába, azzal a címszóval, hogy oriflame termékeket lehet nyerni. aztán persze a kitöltött lapon látják,hogy 19 éves vagyok, meg lány és már jön is a telefon, hogy oriflame "ajándékcsomagot" nyertem. ez arról szól, hogy odamész, 1 óráig tömik a fejedet, hogy lépj be valamilyen tagsági kedvezményes izébe, amikor előre kijelented, hogy nem használsz oriflame-s termékeket, akkor is, aztán megdobnak egy tusfürdővel és ennyi (és ha nem lépsz be, még bunkók is).
tudom, nem volt kötelező elmennem, csak egyszer mentem így el átvenni a "nyereményt", de hogy ezt minden barátnőmmel megcsinálták már az is biztos. szerintem ez cigánykodás. és azt sem hinném, hogy az oriflémet kielégíti az a bevétel/profit, amit ezekből az eladásokból összekanalaz. nekem nem tetszik ez a beetetős része az oriflamenek,ez a hozzuk ki a minék kevesebből (gondolok itt a reklámra,vagyis a hiányára) a legtöbbet. a termékeivel nincs bajom, de nincs is lehetőségem most használni őket, meg nem is akarom. de én is voltam tanácsadónő, és tudom, mennyire nem éri meg (kivéve, ha nagyon sokan rendelnek tőled.)
Válasz akinek azt írta hogy nem jött meg a termék.
Ez nagyon furcsa, kellett volna keresni másik szépségtanácsadót.
Az Oriflame mint cég tud ajánlani neked közel hozzád.. No meg én is.
Minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!