Holnap megyek először intim-gyantáztatni. Mit kell tudnom?
Hogyan fog történni, mit kell nekem csinálnom? Részletesen.
20/L
Én is tervbe vettem az intim-gyantát,úgyhogy most jól jött ez a kérdésed :-)
Majd írd meg légyszi,hogy milyen volt!
Eddig úgy csináltam,hogy egyszer lekentem krémmel,és utána nem hagyom visszanőni a szőrt,mindig kiszedem csipesszel.Időigényes,de hatásos..
Már nem fáj,de azért a gyantától tartok így is,hiszen ott egyszerre húzzák ki az összeset.Így pedig "rákészülök" a fájdalomra :-D
Szia!
Nah, túléltem! Kintről haladt befelé, az ajkaknál nem nagyon fáj, inkább a szeméremdombnál. Akkor fájt kegyetlenül, amikor a már legyantázott részre ismét forró gyantát kent. Azt hittem, leég! Az kegyetlenül fájt. De a többi kibírható. Az viszont meglepett, amikor fel kellett húznom a lábam hátra, és még a fenekemet is kigyantázta :P
Aztán behintőporozta, mondta, hogy zuhanyozzak, ne kádban fürödjek, és ne menjek 2 napig strandra. Ezekkel az instrukciókkal utamra bocsátott.
Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, kibírható a dolog, és amikor felvettem a ruhám, már nem is éreztem semmit. Mintha semmit se csinált volna. Azt hittem, hogy utána majd járni sem tudok majd kb, de egyáltalán nem fájt, most is jól vagyok, és nem is gyulladt be a szörtüsző. Kitűnő eredmény, és csak 2750 Ft volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!