Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vajon ez valódi igazgyöngy...

Vajon ez valódi igazgyöngy nyaklánc? Kép lent

Figyelt kérdés

Nekem azért tűnik furcsának mert én ÚGY TUDOM, hogy az szabályos gömb alakú...bár lehet hogy tévedek..Mindenesetre nagyon szeretném tudni hogy ez valódi-e.

[link]

2012. nov. 2. 11:25
 1/8 A kérdező kommentje:
Nehezek a gyöngyök.Nem műanyagok az tuti.de nem tudom egyszerűen megállapítani.
2012. nov. 2. 11:26
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem nem
2012. nov. 2. 11:28
 3/8 A kérdező kommentje:
igen, ettől tartok én is...
2012. nov. 2. 11:28
 4/8 anonim ***** válasza:
megvetted?
2012. nov. 2. 11:30
 5/8 A kérdező kommentje:
zsibvásáron nyertem 1 ft-ért...ott villám áron 10.000 volt a kettő..egy olyan eladó árulta akinek több száz pozitív értékelése van.
2012. nov. 2. 11:39
 6/8 anonim ***** válasza:

Tenyésztett gyöngy. már, ha valóban az.

[link]

2012. nov. 2. 11:59
 7/8 A kérdező kommentje:

az a baj, hogy a képen is látszik hogy a gyöngyök nem gömb alakúak, hanem a legtöbb félgömb alakú..lehet hogy ettől függetlenül is valódi?

Az eladó szerint Dél-Kelet Ázsiából származik a lánc.Ha jól emlékszem.

2012. nov. 2. 12:01
 8/8 anonim válasza:

Ugyan elég régi a kérdés, azért azt elmondanám, hogy az igazgyöngy nem feltétlenül szabályos gömb alakú, sőt!

Nekem van 1 db igazgyöngy a nyakláncomban, és tojásdad alakú. Ma kaptam egy csomagban a láncot, mellette volt egy dobozban az élő kagyló s nekünk kellett kiszedni belőle a gyöngyöt. Úgyhogy kétséget kizáróan valódi! :)

2015. júl. 21. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!