170 cm-hez sok a 70 kg? Szerintetek az már kövér? Vagy átlagos?
kövér
én 170 cm 51 kg vagyok és az szép..nem vagyok anorexiás , de dagadt sem
Ez hülyeség... úgy értem, ezt így nem lehet megmondani, csak egy átlagot. én 169-hez vagyok kb 61 kg, és tudom, h lenne mit dolgozni a testemen. ennek ellenére mindig karcsúbbnak néznek, a doktornő meg is mondta, h erős csontozatom van, ez azért van. szerintem ezt te érzed. vannak-e hurkáid, mennyire vastagok, nagyok a combjaid, miben vagy erős, milyen az alkatod? kihez hasonlítanád magad? pufi e az arcod, van-e tokád? mennyit mozogsz, sportolsz (az izom nehezebb a zsírnál!) egészségesen étkezel-e? ha ezekre válaszolsz, megmondom a tutit! :-D
remélem, nem lett bunkó az üzenetem, nem akartalak "megijeszteni"... :-D
fiú vagy vagy lány? :)
hülye kérdés, mert bár észrevettem a neved, de hát akkor is - szerintem te is tisztában vagy vele...
-ha meg nem, akkor létezik olyasmi, hogy BMI kalkulátor
a normál kategóriának is van 2 szélső értéke..annak számítsd a közepét...
24.22 jött ki - 18,5 - 25 között normál
neked 21,75-ös BMI volna ideális, ami egészen pontosan: 62,85kg (amennyiben elmúltál 18...ha nem, akkor valamivel még kevesebb)
Nem kövér, inkább átlagos, de abból már könnyebben lesz kövér...
Én 173 cm és 69 kg vagyok és nagyon sokan dicsérnek, hogy milyen jól nézek ki.
Igaz, 32 éves leszek és van 2 kisgyerekem :)
25 éves koromig max. 60 kg voltam, így szerintem 65 kg felett már sok az a súly egy fiatalnak.
De sok függ attól is, hogyan oszlik el a súly. Rajtam pl. teljesen egyenletes és sokan lehidaltak, mikor megtudták, hogy majdnem 70 kg vagyok, mert 5 kilóval simán kevesebbnek látszódom emiatt, na meg az is számít, hogy elég izmos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!