Annyira gyönyörű Paola Bracho (L), szerin*tetek is?
2009. aug. 11. 15:36
2/24 anonim válasza:
Kinek a pap kinek a paplan. Nekem nem tetszik.
3/24 anonim válasza:
Sztem is gyönyörű nő, mindig csodáltam a szépségét. a legszebb nők egyike a világon. és imádtam a Paula és Paulinát, 13 évesen mindig Paulát utánoztam:)
23 L
4/24 anonim válasza:
a színésznő neve Gabriela Spanic,én sok dél-amerikai sorozatot nézek/néztem,szeretem is őket,de Spanic az, akit ki nem állhatok...
a Második esély-t se nézem,mert ő van benne,annyira mű ez a nő,hogy csak na...
5/24 anonim válasza:
nem természetes ( túl sok rajta a vakolat )
nekem nem tetszik
6/24 anonim válasza:
akarsz igazán szép sorozatszínésznőt látni???nézd meg őt:
Spanic műnő..főleg a mellei,de az arca is...
7/24 anonim válasza:
Igen szerintem is nagyon szép, ő volt kedvenc színésznőm, hasonlítani akartam rá. De túlságosan ki van festve, Paulina jobb:) Most van a Második esély c. film hétköznaponként 16.30tól az RTL-en csak miatta nézem, de ott már nagyobb a melle. Csak úgy feszül :D Bizos meg lett csináltatva. Carlos Daniel a szerelmem volt :P
8/24 anonim válasza:
Azt még kihagytam, hogy csalódás volt nekem a hangaj. Olyan mély :( nem illik hozzá. És az új filmben is ő énekli a főcímet ha minden igaz. Az nagyon férfias.
9/24 A kérdező kommentje:
Hát igen kinek a pap kinek a papné...nekem például az egyik kommentelő által belinkelt színésznő nem tetszik
2009. aug. 11. 15:55
10/24 A kérdező kommentje:
Melyik filmben volt mély a hangja?
2009. aug. 11. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!