Nem undorító amikor egy csaj olyan részeg mint egy fiú?
Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 22:42
1/8 anonim válasza:
dehogynem! ezt a fiúk is így gondolják, csak sok lány szerint az a menő, hogy hánynak a piától, és a saját nevüket sem tudják!
2/8 anonim válasza:
na bezzeg.. pff
mindkét nemre igaz szerintem. mitől lennének ebben a fiúk felsőbbrendűek,szebbek?Amikor részegen mászik rád, erőszakoskodik. Fuj... amugy meg nemi egyenlőség van gyerekek:D szóval szerintem, NEM. lehet lepontozni -.-
3/8 anonim válasza:
Egy fiútól is nagyon undorító, ha részeg, de egy csaj még sokkal undorítóbb... :-P
4/8 anonim válasza:
sztem is undorito de azért nagybuliknál nembaj ha kicsit részegeskedik :)
5/8 anonim válasza:
Fiúknál is undorító ha részegek, lányoknál is, nincs különbség.
6/8 anonim válasza:
Szerintem azért egy lány ne igyon annyit mint egy fiú :D
iszogasson, oké az elmegy:D
7/8 anonim válasza:
Szerintem az is ugyanolyan undorító amikor egy alkoholszagú fiú mászik rád... :S Én nem mászok senkire, de ha egyszer iszok, akkor nagyon. ;) Amúgy meg mi más értelme lenne? :D Hozzáteszem, nem minden héten élek alkohollal... -.-
16L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!