Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » "Extrém" haj és modellkedés?

"Extrém" haj és modellkedés?

Figyelt kérdés

Tehát elmesélem a történetemet :D És hogy mi is lenne a kérdés :D :)

Szóval a nagymamámnak(62) van egy nagyon jó barátnője , akivel egy időre megszakadt a kapcsolata.

De most újra találkoztak náluk töltött pár napot, és hát ugye sok mindenről beszélgettek !

Még a barátnője felhozta azt a témát hogy a 2gyereke(30körüliek) egy modell iskolát vezetnek.

Én 15 vagyok és mamám emlitette ezt a lehetőséget ...Nagyon érdekelne a dolog ...

De ami itt a kérdés hogy szerintetek modelnek menni csak "természetes" szépségek mehetnek ?

Ezt úgy értem hogy természetes hajszínek ?

Mert még fiatal vagyok nagyon szeretem az "extrémebb hajakat" persze nem olyanokat h : kék,zöld,pink ...

Csak mondjuk egy padlizsán lila hajszín vagy barnába -rózsaszín csik vagy ilyesmik.

Ilyen megjelenéssel lehetnék "modell" szerintetek ?

Nem mondanák azt hogy : "Oké csak festessem sima barnára a hajam" ??

Mert amit mondtam eléggé érdekelne a dolog , de a színes egyéniségemtől nem szeretnék megválni !

2009. aug. 10. 22:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ott majd megmodják.

Volt olyan hogy egy csajnak hosszú haja volt,ám azt mondták neki hogy szinte kopaszra lekell vágni.A csaj nem akarta,erre azt mondták neki "viszlát"

Egy modellnek azt kell tennni amit mondanak!

2009. aug. 10. 22:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
ezaz, ha beállsz vhova, akkor a testedet már ők kezelik, hiszen azt veszi majd meg más. nagyon nem ítélkezhetsz róla.
2009. aug. 10. 22:21
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi szépen az eddigi válaszokat ! :)

Még jöhetnek vélemények !!!!!! :)

De am pl: Horváth Éva , Bódy Silvy , Hargitai Bea is modell , és gondolom ők is úgy hordják a hajuk ahogy akarják vagy nem ?

Am félre értés ne essék :D Nem azért emlitettem őket mert meztelen fotokat akarnék ...

Ők nagyon rendesek és nem élnek vissza a fiatal lányok hiszikenységével ...Krémreklámhoz vagy ilyesmikhez csinálnának fotót vagy bikini bemutatás vagy ilyesmi .

Csak azért emlitettem őket mert azért ők is modellek bár ők természetes hajszínnel : \

2009. aug. 10. 22:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Szia! Tapasztalataim szerint nem a haj a döntő tény abban, hogy valaki modell lehet-e. Persze fontos, hogy természetes szépség legyél, és az arcod olyan legyen, mint egy vászon, amire akármit festhetnek, de szerintem az egzotikus, vagy extrém külső sose hátrány. De ebbe ne nagyon éld bele magad, hogy attól még, hogy extrémebb a külsőd, és ezzel együtt a hajad, felvesznek, mert ahogy már előttem is írták, azt csinálnak veled, amit akarnak. Ha levágják, hát levágják. Ugyanez a festéssel. Azt fogják veled csinálni ami nekik tetszik, és eladható. De szerintem a haj sose álljon a karrier útjába. Van egy csodás lehetőséged, amit nem mindenki kaphat meg, élj vele! :)
2009. aug. 10. 22:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőmet egyetlen gyerekkori pici sebhely miatt küldték haza... másik ügynökség meg azért mert 2+ kiló volt rajta. A színes haja miatt egy szót nem szóltak. Ő szőke volt akkoriban lila melírral. De ugyebár hajadat úgyis megcsinálják fotózások előtt, ha nem tetszik nekik átfestik, levágják, ők rendelkeznek veled. Azt is ők döntik el mit ehetsz és mit nem, és hogy hány kiló lehetsz, ha nem tartod be mehetsz haza.

Amit én próbáltam ott lehetett színes haj, sőt... szinte alap volt az extrémség. Goth modell voltam. De én egyiket sem ajánlanám 15 éves korban.

2009. aug. 10. 22:54
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi megin a válaszokat ! :)

Am ez olyan "iskola" ami 1évig csak felkészít arra hogy : - hogyan öltözködj

- hogyan járj szépen(modellesen)

-sminkelés stb.

És utánna megy élesbe a dolok (fotok stb) legalábbis azt hiszem így van , így vettem le abból amit a mamám mesélt !

Ő se tud még annyi minden konkrétumot mert a barátnője fia-lánya nem volt ott és nem mesélt.

De mondta hogyha komolyan érdekelne majd beszélünk velük ... :)

Csak gondoltam megkérdezem ezt tőletek addigis ti hátha tudtok valamit !:)

2009. aug. 10. 23:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom, hogy elfogják-e fogadni az extrém hajad (azt csak ők tudják megmondani), de az biztos, hogy ha egy ügynökséghez kerülsz később, és megkötitek a szerződést, akkor nem változtathatsz engedély nélkül se a hajadon, piercinged sem lehet, se tetkód (maximum ha engedélyezik az ügynökségen, de akkor is előre kell szólni). A centiket is szerződésbe veszik (mell, derék, csípő) ezek sem változhatnak. Barátnőm már több mint fél éve itthon van, mert a combján van plusz 2 centi, és nem mehet külföldre.
2009. aug. 11. 09:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nehéz a modell szakma,és hidd el a modelleknek néha kín szenvedés.
2009. aug. 11. 09:55
 9/9 anonim ***** válasza:

manapság nagyon sok modellügynökség és modell suli van(sajnos:S) mindenki mást keres általában, persze vannak bizonyos sztereotípiák. én se mondom, h a hajszín kizáró ok lehet, legfeljebb sajna tényleg úgy lesz, ahogy az előttem szólók írták, h átfestik. pl ha hajmodellkedni megy vki, ott is az a befutó, aki a legbevállalósabb... aki nem az, az hiába lenne mondjuk tökéletes, hazaküldik... :(

persze elengedhetetlen, h magas, vékony legyél, legyen karakteres vagy babaarcod, legyél szimmetrikus, esetleg legyen benned vmi különleges, ami megfogja őket és azt emelik ki és amiatt választanak be. nekem spec. az egyik szemem barnászöld, de inkább zöld, a másik inkább a barnához áll közelebb, van ahol sajna ezzel visszaküldenek, van, ahol pont ez a nyerőő...sztem próbáld meg, de a lényeg, h ne kergess rózsaszín felhőket:)

2009. aug. 11. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!