Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szegeden csinálnak valahol...

Szegeden csinálnak valahol úgy szemüveget, hogy meglévő lencsét meg keretet viszek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy teljesen tropára ment két keretem, aminek a lencséje viszont tökéletesen megfelelő. Nagyon sajnálom a keretet, nem tudom miért, mintha oxidálódna a műanyagja... mivel átlátszó a keret, ez eléggé feltűnő, és csúnya. Valahol esetleg rendbe lehetne rakatni? Vagy meglévő lencsét belefaragnak nekem új keretbe?
2012. okt. 29. 18:19
 1/3 anonim ***** válasza:
a legtöbb optikában igen! De ahol kapzsik, ott direkt eltörik a kereted, hogy vegyél újat abból is...
2012. okt. 29. 18:23
 2/3 anonim ***** válasza:
bocs, félreértelmeztem. Ha válogatsz a keretek közül, válassz olyat, aminek vékonyabb a lencse része. Úgy biztos belefaragják! :)) Be kell menni megkérdezni...
2012. okt. 29. 18:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. Persze, bemegyek, csak ma már hiába, és tökre felidegesítettem magam rajta, hogy mi a fene van a kerettel... azért nem olyan dolog ez, amit az ember csak úgy kidob...
2012. okt. 29. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!