Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Srácok/férfiak! Mit gondoltok...

Srácok/férfiak! Mit gondoltok ennek a lánynak az átalakulásáról?

Figyelt kérdés

Szerintetek előnyére változott? Túl extrém? Szexi?

Kort is írjatok a válasz mellé!

Köszönöm. :)

[link]

[link]

[link]

2012. okt. 29. 12:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az eredeti sokkal szebb volt. 19/f
2012. okt. 29. 12:43
 12/19 anonim ***** válasza:
31%

[link]

itt meg fordítva!

2012. okt. 29. 12:46
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy átlagos csajból csináltak egy bohocót
2012. okt. 29. 12:49
 14/19 anonim ***** válasza:
Ezt a részt láttam, nekem tetszik az extrém haj, csak azt viselni is tudni kell, amire ez a lány nem képes. Ő egy nagyon nőietlen, kiforratlan csaj, a műsorban egyenesen járni nem tudott, görnyedt, előreálló vállakkal, valami rettenet ahogy mozgott és a beszéde is elég fura fiús. Ehhez pedig ez a stílus nagyon nem megy. Inkább viccessé teszi. Szóval esetében nem jó a változás. Egy vagány nőies nőnek ez jobban állna, aki viselni is tudja. Bár a ruha színe és mintázata így is túl sok a hétköznapokra.
2012. okt. 29. 13:44
 15/19 anonim ***** válasza:
Elég szörnyű. Ezt stylist-ok csinálták vele? Az első ezerszer jobb. A másodikon olyan a haja, mint egy idétlen paróka, abban felsőben nem lehet utcára menni, annyira rövid, a gatyája meg egy mérettel kisebb, mint kéne. Ha szembe jönne az utcán, tuti kiröhögném magamban.
2012. okt. 29. 14:30
 16/19 anonim ***** válasza:
Ami változatlan: Mindkét képen jó csámpás! Illetve a korábbi basagatyája, és ez az új förtelem színű is félelmetesen nyomorékul néz ki.
2012. okt. 29. 14:35
 17/19 anonim ***** válasza:
Az eredeti verzió sokkal szebb, az idióta csámpás lábtartás viszont még mindig nem cuki, nagyon remélem, hogy hamar kimegy a divatból.
2012. okt. 30. 09:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Az eredeti képen nagyon helyes a másikon meg hányom kell tőle, hogy lehet így elbaszni vkinek a külsejét???? Szánalmas...
2012. okt. 30. 11:17
 19/19 anonim ***** válasza:
előtte sokkal jobban nézett ki szerintem. szeretem az extrém csajokat, de ez nagyon nem jön be, ez a haj borzalmas, divat lányka lett belőle
2012. okt. 30. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!