Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek okozhat gondot ha...

Szerintetek okozhat gondot ha ilyen magas vagyok? (többi lent)

Figyelt kérdés

Igazából 12 éves vagyok, lány. Szerintem elég magas vagyok, 170-175 cm..

Tavaly még 45 kg voltam, de most felhíztam 55 kg-ra. Szerintetek ez baj lehet?

Csak azért kérdezem, mert az osztálytársaim sokkal alacsonyabbak mint én, és már úgy köszönnek, hogy 'Szevasz Colos' , meg oltogatnak a magasságom miatt. Nagyon zavar, és ez miatt nem igazán tudok nyitni feléjük.

Szinte minden ismerősöm szerint érettebb vagyok a koromnál, és idősebbnek is nézek ki, és én mindig 1-2 évvel idősebbekkel voltam, mert ők elfogadnak..

Szerintetek?

Légyszi, ne cikizzetek, mert amúgyis ki vagyok miatta nagyon..:|| Csak normális válaszokat pls..:)

2012. okt. 28. 23:18
 1/10 anonim ***** válasza:
az hogy a súlyod is nőtt teljesen norm ális, kevés is lenne a 45 kg a magasségodhoz. Nem tudsz mit tenni ez van, az meg hogy cikiznek ne törödj vele, tudom könnyű ezt mondani, de ez van, majd késöbb nem fognak cikizni, bird ki addig, ne érezd magad ettől kevesebbnek. Menstruálsz már? mert akkor remélhetőleg talán már nem fogsz nőni. Sok lány szerente amugy magasabb lenni.
2012. okt. 28. 23:23
 2/10 A kérdező kommentje:

Igen, már megvan..(:

De én inkább kisebb szeretnék lenni..:\ Amúgy köszönöm a válaszod..:)

2012. okt. 28. 23:32
 3/10 anonim ***** válasza:

arra sajnos nincs nód mint tudjuk ahogy arra sincs hogy valaki magasabb legyen. Ezt el kell fogadni ez van, de ettől nem vagy sem kevesebb sem több. Bár ha érdekel a modellkedés ez előny vagyis alap feltétel....

Nem tudsz mást tenni mint elfogadni magad és olyan emberek társaságát keresni akik szeretnek és nem olyan éretlenek mint a kortársaid.

2012. okt. 28. 23:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem simán irigyek, mert a magas nők mindig szebbek, sikeresebbek, stb. Modell is csak 173 cm fölött lehet egy nő... szóval örülj neki, másokkal meg ne foglalkozz, nem sok eszük lehet ha emiatt beszólnak. Senki nem tehet arról mekkorára nő.
2012. okt. 29. 00:23
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..:)
2012. okt. 29. 11:14
 6/10 anonim ***** válasza:
12 évesen 175 centi voltam, és akkor voltam 52 kiló. Érettségire már 49 kiló voltam, egyetem végére már 45. Aztán azóta mióta dolgozom felmentem 58 kilóra (azóta már 178 centi vagyok) így most elég jól érzem magam. Emlékszem, hogy eszméletlenül frusztrált a magasságom, annyira kilógtam mindenhol, de most már "hozzám nőttek" a kortársaim, a fiatalabbak meg túlnőttek rajtam, úgyhogy már nem zavar egyáltalán. Próbálj megbarátkozni a magasságoddal, később még előny lehet. Súlyodra vigyázz, hogy ne válj "hústoronnyá", de amíg filigrán van, addig nem gond a magasság. És nem vagy egyedül ezzel :)
2012. okt. 29. 13:52
 7/10 anonim ***** válasza:
dehogyis :) a legjobb barátnőm is ilyen alkat mint te és neki semmi gondja vele,mai napig :P
2012. okt. 29. 15:10
 8/10 anonim ***** válasza:

:))

érdekes jelenség lehetsz.

és amúgy az arcod az baba? mármint 12évesnek nézel ki?

2012. okt. 29. 16:29
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek..:')

Utolsó, nem, mindenki szerint érettebb vagyok testileg és agyilag mint mások..:)

2012. okt. 30. 15:19
 10/10 A kérdező kommentje:
*mint más 12 éves..
2012. okt. 30. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!