Szerintetek okozhat gondot ha ilyen magas vagyok? (többi lent)
Igazából 12 éves vagyok, lány. Szerintem elég magas vagyok, 170-175 cm..
Tavaly még 45 kg voltam, de most felhíztam 55 kg-ra. Szerintetek ez baj lehet?
Csak azért kérdezem, mert az osztálytársaim sokkal alacsonyabbak mint én, és már úgy köszönnek, hogy 'Szevasz Colos' , meg oltogatnak a magasságom miatt. Nagyon zavar, és ez miatt nem igazán tudok nyitni feléjük.
Szinte minden ismerősöm szerint érettebb vagyok a koromnál, és idősebbnek is nézek ki, és én mindig 1-2 évvel idősebbekkel voltam, mert ők elfogadnak..
Szerintetek?
Légyszi, ne cikizzetek, mert amúgyis ki vagyok miatta nagyon..:|| Csak normális válaszokat pls..:)
Igen, már megvan..(:
De én inkább kisebb szeretnék lenni..:\ Amúgy köszönöm a válaszod..:)
arra sajnos nincs nód mint tudjuk ahogy arra sincs hogy valaki magasabb legyen. Ezt el kell fogadni ez van, de ettől nem vagy sem kevesebb sem több. Bár ha érdekel a modellkedés ez előny vagyis alap feltétel....
Nem tudsz mást tenni mint elfogadni magad és olyan emberek társaságát keresni akik szeretnek és nem olyan éretlenek mint a kortársaid.
:))
érdekes jelenség lehetsz.
és amúgy az arcod az baba? mármint 12évesnek nézel ki?
Köszönöm mindenkinek..:')
Utolsó, nem, mindenki szerint érettebb vagyok testileg és agyilag mint mások..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!