Az hogy a rákba lehet hogy a mai 13-14 éves lányok ugy néznek ki mint a 17-18 évesek?
régebben ezt nem így volt még 3-4 évvel ezelőtt amikor én voltam 13-14 éves mi történt mi változott azóta ?:D
17/f
ez engem rettenetesen felháborít.
nincs kedvem már szórakozni menni mert tele van kislányokkal és undorító h vannak felöltözve meg kisminkelve. a másik h olyan ri*ancok...simán odajönnek a barátomhoz és leszarják h ott állok mellette és fogom a kezét. ideges vagyok de ilyenkor nevetünk a legnagyobbakat a pasimmal.
a másik amikor kis 15 évesek felnyomják a mellüket fb-ra és kb nevet rajtuk a fél világ.
vagy tegnap olyat olvastam h kiirta a csaj h részegen megcsalta a barátját... erre menő??
én 17 évesen kezdtem fiúk és smink cuccok iránt érdeklődni. ennek örülök. addig csak a baráti körömmel ápolgattam a viszonyt és a tanultam. akkor még nem csak az volt h fb-on dumáltunk, hanem eljártunk sétálni meg ilyenek:) legalább én összetudok adni fejben két számot nem úgy mint a mai lányok:)
szóval engem nagyon felháborít ami a mai kislányokkal történik mert azok. és nem értik meg h még bőven lenne idejük később nőnek lenni. azt hiszem nem akarok a mai világba lányt szülni...:s
19/L
Regebben irtad a kerdest ki, de muszaj valaszolnom. 13 eves lany vagyok. Nem sminkelem magam, de igen divatosan oltozok. Mar amennyit megengedhetunk magunknak, es nincs kint a mellem. (!)
Idosebbnek nezek ki, mert ha ciki, ha nem, ha szuper, ha nem de olyan genetikat orokoltem..na szoval teltebb idomaim vannak +172 cm vagyok. Ezert se neznek 13-nak.
Kulsohoz nem tartozik, de anyukam azt mondta, hogy lehet azert is neznek idosebbnek, mert szepen beszelek, nem karomkodom, valasztekosan es elek-halok a versekert. Szoval egy kicsit felhaboritott, hogy majdnem mindannyian altalanositottatok. Hol ott en nagyon sok kivelt ismerek.
Tovabbi szep napot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!