Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, nektek van bőrkeményed...

Lányok, nektek van bőrkeményedés a talpatokon?

Figyelt kérdés
2012. okt. 28. 14:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem van és nagyon nem szeretem. Egyszerűen nem tudom eltüntetni. Amikor dörzsizem is, vagy akármit csinálok vele, csak egy bizonyos szintig tudom leszedni, de annál jobban nem megy nekem. :/
2012. okt. 28. 14:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Mivel azon járunk, normális hogy megkeményedik a bőr rajta. Engem nem zavar.
2012. okt. 28. 14:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a talpamon még soha nem volt, pedig szinte csak magassarkúban járok. Nekem a sarkamon körben szokott kicsit megvastagodni a bőr, de ilyen Scholl penge szerű valamivel hetente egyszer leszedem a megvastagodott bőrt és akkor egy hétig megint puha. Persze lábkrémezem télen-nyáron minden este, anélkül nem is csoda, hogy megkeményedik a bőr a lábon.
2012. okt. 28. 14:48
 4/5 anonim válasza:
Nekem van. Pont most tervezem, időpontot kellene kérnem egy pediküröstől. Mert én magamnak is meg szoktam csinálni de soha, nem tudom róla teljesen eltüntetni. Szerintem egyszer megéri rá befektetni.
2012. okt. 28. 15:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a sarkamon lévő bőrkeményedést sokkal hatékonyabban el tudom távolítani az említett Scholl eszközzel, mint ahogy a pedikűrösök valaha is megcsinálták. Ők csak gyengéden kapirgálják a lábam, valami pengével, amitől szinte semmi nem jön le róla, mikor hazamegyek ugyanolyan vastag bőr ázik fel a sarkamon, mint a pedikűrösnél ázott. Számomra eddig még egyikre sem érte meg befektetni. Egyedül mikor tyúkszem miatt voltam nála, szerencsére az meg még csak egyszer volt.
2012. okt. 28. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!