Lányok, nektek van bőrkeményedés a talpatokon?
Figyelt kérdés
2012. okt. 28. 14:26
1/5 anonim válasza:
Nekem van és nagyon nem szeretem. Egyszerűen nem tudom eltüntetni. Amikor dörzsizem is, vagy akármit csinálok vele, csak egy bizonyos szintig tudom leszedni, de annál jobban nem megy nekem. :/
2/5 anonim válasza:
Mivel azon járunk, normális hogy megkeményedik a bőr rajta. Engem nem zavar.
3/5 anonim válasza:
Nekem a talpamon még soha nem volt, pedig szinte csak magassarkúban járok. Nekem a sarkamon körben szokott kicsit megvastagodni a bőr, de ilyen Scholl penge szerű valamivel hetente egyszer leszedem a megvastagodott bőrt és akkor egy hétig megint puha. Persze lábkrémezem télen-nyáron minden este, anélkül nem is csoda, hogy megkeményedik a bőr a lábon.
4/5 anonim válasza:
Nekem van. Pont most tervezem, időpontot kellene kérnem egy pediküröstől. Mert én magamnak is meg szoktam csinálni de soha, nem tudom róla teljesen eltüntetni. Szerintem egyszer megéri rá befektetni.
5/5 anonim válasza:
Én a sarkamon lévő bőrkeményedést sokkal hatékonyabban el tudom távolítani az említett Scholl eszközzel, mint ahogy a pedikűrösök valaha is megcsinálták. Ők csak gyengéden kapirgálják a lábam, valami pengével, amitől szinte semmi nem jön le róla, mikor hazamegyek ugyanolyan vastag bőr ázik fel a sarkamon, mint a pedikűrösnél ázott. Számomra eddig még egyikre sem érte meg befektetni. Egyedül mikor tyúkszem miatt voltam nála, szerencsére az meg még csak egyszer volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!