Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehet egy lány szexis attól...

Lehet egy lány szexis attól függetlenül, hogy alacsony?

Figyelt kérdés
Nagyon kicsi vagyok (kb. 153 cm), de a testalkatom viszonylag arányos. (Van egy kis fölöslegem, de arányosan oszlik el.) A melleim elég nagyok, és formásak. A fenekemnek nincs túl jó formája, ( de nem vagyok tanksegg) és combban kicsit erősebb vagyok. A hasam se nagy. Pici úszógumim van. A derekam elég vékony. A csîpőm széles (nem olyan durva, de kicsit zavar néha) De ezek nem vészesek, mondom arányos vagyok. És igazából sosem zavart, hogy alacsony vagyok, csak mostanában érzem kicsit rosszul magam mikor látom, hogy körülöttem mindenki kb. hosszú lábú, combú. én meg tök mini vagyok. de ettől még nézhetek ki jól?

2012. okt. 27. 22:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%

A felsorolásból hiányolom Avril Lavigne-t! :D

Persze, hogy nézhetsz ki jól! Csak meg kell tanulni előnyt kovácsolni a termetedből, alaposan meg kell válogatni, mit veszel föl. :)

2012. okt. 28. 00:56
 12/16 anonim ***** válasza:
61%
Igen, lehet. Számomra például egy 160 centis lány a leggyönyörűbb (a gyönyörű jelzőt csak rá használom) és imádok "fölé tornyosulni" a magam 188 centijével...de úgy veszem észre, neki is tetszik :) Egyik alkalommal eleredt az eső, ekkor két lábon járó esernyővé változtam :D (nekem volt kapucnim, neki nem)
2012. okt. 28. 08:53
 13/16 anonim ***** válasza:
én is ugyanilyen 'magas' vagyok. nem magasságtól függnek ezek a dolgok, főleg lányoknál nem számít ez. ha zavar a felesleged, sportolj, ennyi a titka. és hordj magassarkút, nagyon meg tudja nyútani az alakot:)
2012. okt. 28. 09:27
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. mentek a zöld kezek:))
2012. nov. 5. 21:34
 15/16 anonim ***** válasza:

Figyelj, valakit nem érdekel a magasság, nem azon múlik, ha egy lány szép és alacsony, akkor nem azért jön be a pasiknak, és nem attól szép, mert alacsony, hanem azért szép vagy szexi, mert arányos az alakja, vagy mert szép az arca,

van akinek a nálad 10 centivel magasabb lányok is alacsonynak számítanak, van akinek se az alacsonyak se a colosak nem jönnek be csak ak özép érték, valakinek meg nem az esete az alacsony csaj, de pont egyo lyan tetszik meg neki aki alacsony, és lehet akkor már nem fogja zavarni, a legtöbb pasinak nem az számít hogy alacsony légy, hanem az hogy csak nála legyél picit alacsonyabb,

az én pasim pl 178 cm, én 165 vagyok, és szereti hogy alacsonyabb vagyok nála, meg azt is szereti hogy nem vagyok törpe, szal így manó vagyok hozzá képest, viszont ha picit veszek fel csak magasabb sarkú cípőt, akkor meg már elmehetnék modellnek. Pedig nem vagyok nagy mellű homokóra alkatú bombázó, se túl lapos botsáska,

vékony vagyok, erős a csontozatom, körte alakt vagyok, kerek izmos formás popsi, vastagabb combok de nem érnek össze, izmosak, széles csípőm (93cm) a derekam 66 cm a mellbőségem 83 as kerületre, de a melltartóméretem 70-B

szal az izmos combok miatt inkábbk örte vagyok, de ha azt nézem hogy a vállam széles akkor inkább homokóra,

szal úgy van vele, h neki nem baj ha van kis fölösleg valakin, meg az sem zavarja ha kicsi a mellem, vagyis ő pont azt szereti ha kisebb, meg azt h fehér a bőröm,

ő azt mondta ha nagy mellem lenne, vagy alacsonyabb lennék vagy magasabb 8-10 centivel, akkor össze se jött volna velem, hiába tetszik neki az alakom vagy az arcom,

sőt ha lenne piercigem a fejemen az isk irázó ok lett volna nála

de neki a lényeg a szép arc, szép mosoly, jó kisugárzás, és nem az volt a lényeg h mekkora a mellem, vagy mennyire vagyok magas vagy alacsony

van aki a mások által szépnek tartott valakirem ondja azt hogy átlagos vagy ronda, valaki meg a kis szemürem ondja h szerinte az már nagy szemü, vagy neki nem a nagy szeműek jönnek be hanem a bogyószeműek :)

homokóra alkata lehet valakinek alacsonyan is, magasan is, lehet husisan is, meg vékonyan is, az arányokon múlik

2013. márc. 18. 14:50
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Amúgy én a kérdést úgy értettem, hogy aki alacsony, arra általában inkább azt mondják, hogy milyen kis aranyos (pláne ha még 'baba arcom' is van) meg 3-4 évvel fiatalabbnak nézik (tudom, hogy ez még később hatalmas áldás lesz). És van aki nem csak kis cuki akar lenni, hanem szexi és dögös is. (nem kur.vás!)

2013. jún. 8. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!