Tisztában vagy vele hogy a fiúk ezt nem fogják végignézni, ugye? Ha nem, akkor én most mondom, hogy tuti hogy nem... legalábbis a legtöbbje.
Amúgy meg k*rvára nem érdekli őket sztm a körömlakk.
2012. okt. 27. 20:55
2/13 Hanariko válasza:
egyébként én végignéztem sztm csak a 6-os ami nagyon kirívó, a többi szép (tegyük hozzá hogy én szeretem aszínes körmöket) a 12. ami még necces, de az mondjuk egy szexi, dögös vörös szereléshez jól megy.
2012. okt. 27. 20:57
3/13 A kérdező kommentje:
7-esnél a lilára gondoltam.
2012. okt. 27. 20:59
4/13 A kérdező kommentje:
Na így tuti nem válaszolnak.... Gyanítom nem sok férfi jár ebbe a katagóriába. :S
2012. okt. 27. 21:02
5/13 anonim válasza:
Majd egy fiut pont az fog érdekelni hogy neked milyen a kib*szott körmöd nem?! Felesleges időpocsékolás ez a csillivilli köröm meg ilyen színű olyan színű. Szerintem ez csak k*rvásábbá tesz egy nőt.
2012. okt. 27. 21:04
6/13 anonim válasza:
Szerintem itt nem az a fontos, hogy milyen színű, hanem hogy ápolt legyen. Pl a körömlakk ne menjen ki a bőrre, ahogy a képek nagy részén látható, illetve ne legyen sebes meg a bőr rész is szép legyen. Meg ne legyen lerágva, legyen szép formája. Bár én lány vagyok, tehát nem tudom a fiúknak mi tetszik, de szerintem a szín tökmind1, az a lényeg, hogy maga a köröm erős, egészséges legyen. Nincs annál csúnyább, mint amikor egy amúgy szép lánynak rövid, töredezett, körme van és sebes a körme körül. Na meg igénytelenül van kifestve.
2012. okt. 27. 21:05
7/13 anonim válasza:
Szerintem az a smink a jó. Ami nem kirívó. Az ami kihangsúlyozza a szépet, és elfedi vagy javítja kevésbé szép részeket.
Én pl nem vagyok odáig a harsányan festett csajokért, sem
az ilyen körmökért. Persze függ az összképtől is a dolog.
22F
2012. okt. 27. 21:09
8/13 anonim válasza:
Szerintem 6, 9, 11, 12 a legjobb!
2012. okt. 27. 21:20
9/13 anonim válasza:
A kékeken kívül mind tetszik, de én lány vagyok..
A barátomnak ezek közül csak a 2. tetszene, de nemtudom megkérdezni mert alszik :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!