Bevállaljam a szőke hajat?
Most kb. ilyen színű a hajam, lehet egy picit sötétebb.
nyár elején a barna (festett) hajam alja le lett szívatva szőkére. Eléggé száraz lett utána.
Most vöröses a hajam. Át szeretném festetni sötétszőkére.
Mennyire kéne leszívatni, mennyire menne tönkre a hajam?
Ilyet szeretnék: [link]
Hallottam a Mátrix hajfestékekről/hajápolókról. Ha azzal is be lenne festve utána, akkor is szálkásnak tűnne?
Van akinek bírja a haja, van akinek meg szálkás száraz, rémes lesz. Mivel azt írod már volt szőkítve egy része, így tudod milyen lenne az eredmény. Olyan száraz lenne az egész. Ráadásul mivel vörösre vagy festve most, így vöröses árnyalatú szőke lenne belőle csak. Mivel a vöröstől nagyon sok idő megszabadulni. Te döntesz, hogy így is kell-e a szőkeség. Én megbántam az biztos. Tönkreteszi a hajat. Ilyen esős nedves időben meg a szőke az rémesen néz ki, tiszta bozont az egész.
De ha már minőséget akarsz akkor ne Matrixot, hanem Nirvel Art X festékeket és hajápolókat használj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!