Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Bevállaljam a szőke hajat?

Bevállaljam a szőke hajat?

Figyelt kérdés

Most kb. ilyen színű a hajam, lehet egy picit sötétebb.

[link]

nyár elején a barna (festett) hajam alja le lett szívatva szőkére. Eléggé száraz lett utána.

Most vöröses a hajam. Át szeretném festetni sötétszőkére.

Mennyire kéne leszívatni, mennyire menne tönkre a hajam?

Ilyet szeretnék: [link]

Hallottam a Mátrix hajfestékekről/hajápolókról. Ha azzal is be lenne festve utána, akkor is szálkásnak tűnne?

2012. okt. 27. 14:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem sötétbarnából lett szőke, fodrász csinálta (hátközépig érő hajam van) nem lett semmi baja, utána serical latte tejproteines pakolást használtam, amitől még erősödött és nőtt is.
2012. okt. 27. 14:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Van akinek bírja a haja, van akinek meg szálkás száraz, rémes lesz. Mivel azt írod már volt szőkítve egy része, így tudod milyen lenne az eredmény. Olyan száraz lenne az egész. Ráadásul mivel vörösre vagy festve most, így vöröses árnyalatú szőke lenne belőle csak. Mivel a vöröstől nagyon sok idő megszabadulni. Te döntesz, hogy így is kell-e a szőkeség. Én megbántam az biztos. Tönkreteszi a hajat. Ilyen esős nedves időben meg a szőke az rémesen néz ki, tiszta bozont az egész.

De ha már minőséget akarsz akkor ne Matrixot, hanem Nirvel Art X festékeket és hajápolókat használj.

2012. okt. 27. 14:59
 3/3 anonim ***** válasza:
már bocsánat,de szerintem így is eléggé tönkretetted már!hidd el...nekem márciusban volt a fekete leszívatva pár hónapig szőkítettem utána és most valami rettenetes állapotban van!törik,szálkásodik,a vége száraz a töve zsíros ,minden baja van...már hozzá sem merek nyúlni.most várhatom míg lenől.a leszívatás nagyon megviseli,én a helyedben nem tenném!
2012. okt. 27. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!