Hosszú az orrom!? 14/F
Figyelt kérdés
Úgy gondolom hogy hosszú az orrom, tükörben is, és suliban is mondták. 6 évesen még nagyon kicsi orrom volt, és akkor teljesen jobban néztem ki mint most.. Fog még ez változni? Lehet még kisebb? Az arcom is elég vékony és nagyon látszik az orrom... Előlről nincs semmi gond, csak oldalról... Fog még változni az egész arcom??2012. okt. 26. 22:46
1/13 anonim válasza:
küldj egy képet, én bírom a nagy orrú fiúkat, ha hozzá helyes az arcuk
mindjárt megmondom a tutit :)
2/13 A kérdező kommentje:
Csak előlről tudok küldeni, nagyon szégyenlem magam oldalról... sajnos... :/
2012. okt. 26. 22:53
3/13 anonim válasza:
Az orrod nagyobb még lehet, kisebb semmiképp. legfeljebb műtéttel.
4/13 anonim válasza:
ne hinném hogy van olyan hosszú hogy azt szégyellni kéne, nekem is nagy az orrom, eleinte zavart, de most már nem, rájöttem, hogy a nagy orr férfiasabb :)
küldj nyugodtan képet
5/13 anonim válasza:
nekem konkrétan nagyorrú pasi fétisem van.. :-)
6/13 anonim válasza:
Ha arra gondolok, hogy mikor az iwiw-en (akkor még nem volt népszerű a Facebook) bejelölgettem a régi általános iskolás osztálytársaimat, akikkel utoljára 14 éves koromban találkoztam, mert utána másik városba költöztünk, háát, egy-két kivételtől eltekintve igencsak sokat változott a fiúk arca. A lányoké nem igazán, de a fiúké igen. Egyik fiúra sem ismertem volna rá felnőttként.
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2012. okt. 27. 07:03
9/13 anonim válasza:
Sajnos csak nőni fog. Majd leírok neked PM-ben ha ráérek egy agykontroll technikát, amivel tudod kicsinyíteni. Viszont van egy arcjógám, amivel kicsinyíteni lehet az orrot, bár különösebb változást nem fog hozni csak 1-2 hónap múlva ha mindennap gyakorlod. Ha kell írj PM-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!