Fog fehérítő fogkrémek mennyire hatnak?
Volt már hasonló kérdés, de a megfelelő válaszokat nem kaptam meg. Érezhetően fehérebbek lesznek a fogak? 1-2 év rendszeres használat után pedig már nézhet ki úgy, mintha csináltattam volna egy 100e-es kezelést?
White&go-ról tudtok valamit? Megéri az árát?
Néhány hét után is látható változás. Vigyázz vele, mert erősen rongálják a fogzománcot! Egy hét használat után legalább 2-3 hét szünetet kell tartani!
Mielőtt elkezded a fehérítést, érdemes elmenni egy fogkőleszedésre, mert azok általában sötétebbek maradnak mint a fogad, így nagyon csúnya lesz...
Nővéremnek elég sárga a foga,nem mondom nekem is lehetne fehérebb.A DM-ben vettünk neki Perl Weeis fogkrémet,gondoltam titokban kipróbálom én is és tényleg használt.Nővéremnek és nekem is fehérebb lett a fogam tőle:)
Itt egy link,így néz ki:
Igen, én is Perl Weeis-t szeretnék használni. 2 hét mire hat.. szerintem lehet használni minden nap. Nem?
Persze van olyan erős fogkrém, ami első használatkor hat, azt nem kell minden nap használni.. de a Perl Weeis-t gondolom lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!