Mi az hogy nem ehetnek SEMMIT a victoria secret modellek a fehérnemű bemutató előtt 9 napig? Felháborító!
Figyelt kérdés
Most komolyan,egész életükben alig esznek a modellek hogy vékonyak legyenek és csinosak, és nem híznának meg ha ugyanúgy alig ennének valamit mint azelőtt,nem? Mire jó ez hogy nem esznek 9 napig szilárd ételt az utolsó képt napba már vizet is alig ihatnak és a show-t megelőző 24 órába még csak vizet sem ihatnak. Borzasztó. Nem hinném hogy most meglátszana rajtuk az a kevéske víz hogy 24 órával előtte nem ihatnak.. Akkor mért csinálják? Azt se gondolom hogy így jobban teljesítenének..akkor meg mire jó ez?2012. okt. 26. 17:35
11/13 anonim válasza:
A hírt egy kicsit elgörbítették. Én is olvastam ezt az oldalt, de mivel én megszállott VS fan vagyok ezért sok helyen olvasgatok utánuk. Ezt pl csak Adriana Lima mondta, tehát ő nem eszik 9 nappal a show előtt, ami elég nagy ostobaság, de ő sem szokott ilyet csinálni, de mivel a szülés előtti alakját még nem nyerte vissza, gondolta így valamicskét segít magán. A VS lányok pont, hogy esznek normálisan (itt is van kivétel), de gyakran mutatják a kis filmbe is amikor esznek sminkelés közbe. Egyik évbe pl mutatták, hogy a show előtt pár órával Marisa Miller egy csokis fánkot majszolt, pedig azt még én sem merném bevállalni :D Szóval nem kell mindent elhinni amit az ember olvas...
12/13 anonim válasza:
szerintem se teljesen igaz. túlságosan jókedvűek, a backstage-videókban mosolyognak, nem úgy néznek ki, mint akik meg akarnak halni a vízhiánytól. igen a Marisa Miller-csokis fánk dolgon én is meglepődtem :)
13/13 anonim válasza:
9 nappal előtte tuti esznek, én olyat olvastam, hogy 2 nappal a show előtt nem ehetnek, és előtte is csak vizet ihatnak. Szerintem ők már hozzászoktak ehhez és megéri ezt csinálniuk. Valójában modellnek lenni sehogy sem teljesen egészséges, ez nem titok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!