Soha nem jutok el odáig, hogy megnőjön?
Vállig érő hajam van, de nagyon meg szeretném növeszteni hosszúra. Mennyi idő alatt nőne meg kb. a hasamig?
Tudtok ajánlani csodaszereket, amik nektek is beváltak, és tényleg látványosan nagyon sokat nőtt tőle a haj? :)
köszi
Nem tudhatjuk mennyi idő mire akkora lesz a hajad, mérd meg mennyit nő egy hónap alatt és ki tudod számolni. Az én hajam 2 cm-t nő egy hónapban, semmi csodaszert nem használok rá, mivel a hajnövekedés öröklött génektől függ, ezen változtatni nem is lehet.
Arra kell figyelni hogy egészséges legyen, ne töredezzen.
az a helyzet a haj növesztésével, hogy baromi sok dologtól függ a növekedés gyorsasága és az új haj minősége. nem mindegy pl a hajmosás technikája sem, a fésű anyaga, a sampon összetevői nem is beszélve a hajvasalóról, a hajszárítóról a "csodabalzsamokról".
én a neten rengeteg hasznos tanácsot olvastam, de javaslom, ha egy pozitív véleményt olvastál, akkor az nem számít ténynek. ha komolyan gondolod a növesztést, akkor nagyon ásd bele magad a témába.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!