Kamu a feromonos parfüm?
Nagyon nem értem az egészet. Van egy elcseszett szerelmi szál az életemben, nagyon szeretném elcsábítani azt a fiút, ezért lenne jó, ha tényleg hihető lenne ez a parfüm dolog. De nem értem... Minden ellenkező neműnek akkor izgatóan hat? Tanárok? Fiútestvér?:D
Olyan hülyeségnek hangzik. Meg fordított esetben ha belegondolok pl ha rámszáll vmi atomronda-atomhülye srác, akkor fújhat magára akármit, nem fog kelleni...
(Bár én nem vagyok olyan reménytelen eset :D)
Anyumnak volt. Poénbol befújtam vele magam és az összes lány(!) osztálytársam azt kérdezgette, hol vettem meg milyen jó meg minden. Nem vagyok vmi szép leány, szal' a fiúk ettől nem másztak rám, ugyanúgy menekültek mint amikor nem voltam befújva :D.
16L.
Köszi a válaszokat.:)
Nem tudom, hogy nekem használna-e... Előlem nem menekülnek, nem vagyok valami csúnya, van pár jelentkező is... Csak épp Ő észre sem vesz. Mindenki csak Ő nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!