Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire előnyös a széles...

Mennyire előnyös a széles váll egy férfinak?

Figyelt kérdés
184 cm magas vagyok, széles a vállam (nem is kicsit..) ez előny? vagy inkább hátrány? mivel nem csak széles, hanem nagyon széles és gyakran szóba hozzák, de szerencsére csak dicsérik.. mindenki így van ezzel?
2009. aug. 9. 17:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem bejönnek a szélesvállú pasik :)
2009. aug. 9. 17:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem is tettszik:)Jobban néz ki,mintha össze lennél csoffadva:)
2009. aug. 9. 17:41
 3/10 anonim válasza:

Izlés dolga, kinek mi tetszik. Valószinűleg nem tehetsz róla, hogy ilyen akkor pedig a normálisabb emberek az összes többi tulajdonságodra figyelnek és a barátságukban azok számitanak. Az igazán mély, tartalmas emberi kapcsolatokban a külső tulajdonságok egy idő után már nem befolyásolják a kapcsolat minőségét. Egy nagyon vékony törékeny lány lehet, hogy éppen ezért választ téged, de a kapcsolatotok sok más egyéb dolgon múlik inkább.

Ha modell akarsz lenni, ott hátrány lehet, ha nem vagy kellően arányos testalkatú.

2009. aug. 9. 17:47
 4/10 A kérdező kommentje:

Kösz mindenkinek. Hát a modell eleve nem szeretnék lenni. Hasonló deltás testem van:

[link]

Csak poén :D

Tudom, hogy nem csak a külső számít, de azért kiváncsi voltam. És ha még tetszene mindenkinek a széles vállam, akkor sem ez lenne a legjobb külső tulajdonságom..

2009. aug. 9. 17:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez attól is függ hogy a karod milyen.. vékony..vagy esetleg kivan gyúrva, ha kivan gyúrva akkor sokkal jobban néz ki úgy szerintem. arányosabb az izmos kar, és a széles váll:)
2009. aug. 9. 17:53
 6/10 A kérdező kommentje:
Nagy a bricepszem, ha arra gondolsz ;) Bár most fogytam 6 kilót, de azért még nagyjából izmosnak mondható. Most vagyok 78 kg.
2009. aug. 9. 17:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Semmiképp sem hátrány nekem =). Kivéve ha eleve egy kigyúrt lufi a pasi... :/
2009. aug. 11. 13:42
 8/10 anonim válasza:
Nagy a "bricepszed"? :D:D
2010. dec. 22. 14:43
 9/10 anonim válasza:
magába az hogy szélesvállu az semmi ahhoz gyurni se kell nekem se kellett ,de hogy nagy is legyen ahhoz kell gyurni .DDDDDDD Hajráááá
2011. márc. 18. 17:37
 10/10 anonim válasza:
jobban letudnak vállalni
2013. jan. 10. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!