Izgató ez a köröm kép lent?
Figyelt kérdés
szereted ezt a fajta körmöt? és ha igen miért
neked is így néz ki?:)
lécci kort és nemet köszi:)
18/F
2009. aug. 9. 17:10
2/10 anonim válasza:
Ezen mi izgató? Az, hogy csut rövid és rondán van lakkozva? 18/L
3/10 anonim válasza:
Ha nem lenne befeste jól is nézhetne ki.. 16/F
4/10 A kérdező kommentje:
megadtam a zöld kezet mindenkinek, bár nekem olyan szempontból izgató h rövid és +ba még tűz piros lakkal van ki kenve amit szeretek :D$
2009. aug. 9. 17:30
5/10 anonim válasza:
Szerintem ronda a körömformája és hossza is. Úgy néz ki ez a kéz, mintha fiúé lenne.. Nem tetszik.
6/10 anonim válasza:
semmi extra...szerintem minden csak izgató nem. nem tetszik.
7/10 A kérdező kommentje:
17.35ös
ezt vártam h hátha vki szóba hozzá h túl hosszú a köröm ház, tény ez nekem se jön be de vannak a kissebb körmök nah azok szépek:):P
2009. aug. 9. 17:49
8/10 anonim válasza:
Szerintem (és eddig az összes műkörmös, körmös, stylist stb szerint akiket kérdeztem) pont hogy az a körömideál, aminek ilyen hosszú a körömágy rész. Hiszen az már csak szép és erős lehet, bármilyen lakk jól áll neki. Szerintem gyönyörű.
9/10 anonim válasza:
szerintem fontosabb az, hogy mennyire passzol a szemelyhez, mint az hogy izgato-e.
hat igy magaban....ha lenne meg egy pucer testresz mellette...esetleg izgato lenne...
szerintem egy szep korom.
29/no
10/10 anonim válasza:
Én lány vagyok, de mindig ilyen körmöt akartam, az enyém teljesen csúnya. =( Nekem nem izgató hanem nagyon nagyon szép!!! És a színe is! *-*
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!