Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről az alkatró...

Mit gondoltok erről az alkatról? (Link)

Figyelt kérdés

Mit kellene még változtatni rajta, stb...??

[link]

2009. aug. 9. 16:38
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Akkor légyszi tanácsolj.....:)

Tudod, olyat, ami passzol az alakomhoz.:)

Jó lenne, ha linkelnél képet is..:)

2009. aug. 9. 17:24
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Csaj vagyok amúgy :D

rengeteg képet találtam,sőt keresek olyan ruhákat amik jól állnának neked.Linkelésben béna vagyok xD

A stylist tanuló agyam pörög ám,nagyon jó adottságaid vannak :D

2009. aug. 9. 17:28
 13/30 A kérdező kommentje:

Köszikösziköszi!!!!!:)

Akkor várom!! :)

2009. aug. 9. 17:33
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

hát basszus, neked a legkevésbé sincs jogod nullának érezni magad! Egy ilyen lányért kb az összes pasi vonatra ülne azonnal (köztük én is :D)

szerintem igenis csinos vagy! (Az arcodról mondjuk érdekelne egy kép, hogy hogy nézhetsz ki :) )

18F (telefonszám-tetoválós :D)

2009. aug. 9. 17:56
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Szia! stylist csaj vagyok.Küldtem neked egy email-t,és leírtam mindent.^^ várom válaszod^^

bikinis xD

2009. aug. 9. 18:11
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csinos vagy,és ezt te is tudod.Csak szereted,he dícsérnek.Ezt most tőlem is megkaptad.Még valaki?
2009. aug. 9. 18:18
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg nullának érzned magad,akkor nem hiszem,hogy bikinis képet küldenél magadról.Mi itt nem hiszem,hogy tudunk neked önbizalmat adni,úgyis van neked bőven. :D
2009. aug. 9. 18:27
 18/30 anonim ***** válasza:
én is 16nak néztelek!:) csini vagy! És olyan aranyosan alacsony vagy, mennyi cm is pontosan?:)
2009. aug. 9. 19:48
 19/30 A kérdező kommentje:

163 vagyok, asszem, amit én is nagyon szeretek! :)

Nem dícséretet vártam, hanem tanácsokat, hogy mitől lehetnék több, vagyis jobb meg minden.

De nagyon köszönöm a válaszokat!!

2009. aug. 10. 10:01
 20/30 A kérdező kommentje:

Azért bikinis képet raktam ki magamról, mert ha mondjuk csak leírom a paramétereimet akkor mindenki azt fogja írni, hogy hát ez így nem jó meg kép meg minden...ez a bikinis kép maximum 1 hete készült, tehát nagyon friss.

De ha egy ruhás képet akartok...:)

2009. aug. 10. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!