Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehet tetoválást...

Hogyan lehet tetoválást eltűntetni házilag?

Figyelt kérdés

Elég beteg ötlet de kíváncsi vagyok :D

Van 1 nagyon pici tetoválásom a csípőmön és nincs kedvem lézeresre elmenni.. most arra a picire fölösleges..Mit lehetne csinálni?

2012. okt. 24. 16:36
 1/5 anonim ***** válasza:
kivágni szikével... nem tudom szerintem sehogy :D max csak ha elég agybeteg vagy és valahogy sikerül xD
2012. okt. 24. 16:44
 2/5 anonim ***** válasza:

szerintem ha annyira nem zavar, hogy ott van akkor hagy úgy ahogy most van.

otthoni "módszerről" nem tudok ilyen téren, de az biztos: bármi is legyen az, ne csináld, mert rosszabb lehet a végeredmény, mint ami most van a csípődön.

2012. okt. 24. 16:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Sehogy. Van egy alapozó, melyet erre terveztek, nem tudom kapható-e de elég hatásos a reklámja: http://www.youtube.com/watch?v=9mIBKifOOQQ (a srác durván ki van varrva, de ezzel a cuccal úgy lealapozták, hogy nem is látszik)

Egy baj van ezzel, hogy sajna lejön vagy lekopik.

2012. okt. 24. 17:10
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Szikével elég egyszerű.Körbevágod a bőrt,majd felemeled úgy,hogy ne letépd,Eltünteted alóla a tintát meg belőle is(pl hypo)majd visszavarrod mikor megszáradt.Arra ügyelj,hogy visszavarrással nem lehet tökölni,ha elpazarlod az időt, meg kell metszeni az eredeti sebeket.Soksikert!
2012. okt. 24. 17:11
 5/5 anonim válasza:
Egyik ismerősöm hülye fejjel olyat csinált hogy picit megvágta a bőrét és nem is tudom már mit tett rá,de teljesen szétmarta a bőrét.Igaz a tetoválás nem látszik de undorító a helye.Szóval szerintem felejtsd el ezeket a házi praktikákat .... inkább hagyd ott
2012. okt. 31. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!