Az normális ha "fáj" a push-up melltartó?
Figyelt kérdés
kicsit hülyén fogalmaztam, nem a melltartó fáj, hanem a viselése:D és nemis inkább fáj, hanem kényelmetlen. Ez ugye normális?2012. okt. 23. 19:17
1/7 anonim válasza:
Én még sosem éreztem ilyet,de ha neked nem kényelmes akkor ne hord.
2/7 Zsu Zsuzsi válasza:
Nem normális. Nekem is "fáj" gyakran, ha rajtam van, nem kényelmes hordani a benne lévő merevítő miatt.
3/7 A kérdező kommentje:
de a többiben is van merevítő (ami nem pushup-os) és az nem kényelmetlen...
2012. okt. 23. 19:32
4/7 anonim válasza:
Nekem is fáj a push-up-tól a mellem. Azért, mert feljebb nyomja a mellet. Normálisnak normális, de én inkább maradok a rendes, kényelmes melltartóknál.
5/7 anonim válasza:
Összevissza nyomkodja a mellet, se nem egészséges, se nem normális ha fáj.
6/7 anonim válasza:
Nem normális. Egy jó melltartó kényelmes, és nem érezni magunkon. Ha csak a push uposnál fáj, akkor ne hord olyat, csak sima szivacsosat.
7/7 anonim válasza:
Mindenképp azt hordd, ami a kényelmes. Inkább ne legyen push-up, de ne legyen belőle bajod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!