Miért van egy csomó női bugyin masni?
Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 19:55
3/11 anonim válasza:
Aranyos és csini:)
Én szeretem, persze csak ha nem túl sok, vagy túl giccses. De az én masnis bugyijaim inkább különlegesek, mint túldíszítettek. Jobban szeretem, mint a sima, natúr bugyikat.
4/11 anonim válasza:
áhh nem tom, de én állandoan levágom, olyan gagyik..:S
5/11 anonim válasza:
Nekem általában maguktól leesnek, olyan jól tart a varrás... :)
6/11 anonim válasza:
Ha levágod, mert nem szereted, akkor miért nem veszel alapból olyat, amin nincs masni? Nem kötelező masnisat venni
7/11 anonim válasza:
én is levágom. és én azért veszem meg, meg a bugyi alapból tetszik, csak a masni nem :S
de majdnem mindegyiken van :S
de valamelyiken nagyon jól mutat :)
8/11 anonim válasza:
Szerintem aranyos. :D Nekem is minden bugyimon van, és nem vágom le, mert nekem teccik. De ugyebár ízlések és pofonok... :)
9/11 anonim válasza:
Van olyan masni, ami nekem is túlzás, de vannak, amik kifejezetten feldobják a bugyit. Bár én alapból szeretem a masnit, a fűzőim is tele vannak masnikkal meg csipkékkel:D
10/11 anonim válasza:
Azért, hogy sötétben is tudd, hogy melyik az eleje, és a külseje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!