Fiúk! Szeretitek-e?
Figyelt kérdés
az ilyesmi testalkatú csajokat: nem túl nagy mell, nagyobb, formás fenék, kicsit husis comb, de semmiképpen nem kövér ! :D tudom, egyénenként változik, de ha valakinek tetszik, akkor melyik rész és miért?2012. okt. 21. 21:42
1/12 anonim válasza:
Önmagában ez a testalkat így leírva nem vonz túlságosan, de ha olyan a lány stílusa és kisugárzása, akkor a világ legszebb nője is lehet számomra.
2/12 anonim válasza:
Képet nem tudnál küldeni? (ha nem is magadról, de egy ilyen lányról.)
Engem a formás fenék vonz, szóval el tudom képzelni, hogy külsőre vonzónak találjak egy ilyen nőt, de nyilván az összhang a lényeg.
3/12 anonim válasza:
Én ilyen vagyok, és undorító, pedig vékony a derekam.:] És nem, nem jön be a fiúknak. Maga a megtestesült gusztustalanság egy ilyen körte alkat.
4/12 anonim válasza:
Mostmár küldjetek egy képet :)
Ha más nem innen, hogy mégis pontosan milyen típusról van szó: (ki lehet a magasságot, alakot, meg mindent választani) :
6/12 anonim válasza:
Ez az alak teljesen rendben van. Nőies, vonzó. Nincs ok az elkeseredésre. Nekem nem lenne kifogásom ellene.
7/12 anonim válasza:
Én szeretem.Mert a formás nagy s..gg jó:)
8/12 A kérdező kommentje:
így is van :) (bár a kommentekből látszik h ez tényleg teljesen személytől függ...)
2012. okt. 22. 15:06
9/12 anonim válasza:
tegnap 22:07
Nem tudom, hány éves vagy... A fiúknak lehet, hogy nem jön be, de a felnőtt férfiaknak többnyire az ideál a vékony derék, széles csípő, nagy kerek segg...
10/12 anonim válasza:
Igen, ez így mind szép és jó, ha mellette nagy a melled. De ha nem, akkor undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!