Nem is gondolnátok hogy ez a srác szerepelt a Doq Reality-n anno, és bemutatta a munkásságát és az élete nagyrészét, amúgy teljesen elfogadott külföldön a külseje, van még extrémebb emberke is tőle :)
Humoros csávó, és abszolút nem beteg elme attól hogy így szereti önmagát
Attól szép az emberi társadalom hogy mindenkinek más jön be, különböző az ízlésvilága, ezt tiszteletben kell tartani
20/F
köszönöm utolsó, pont ezt akartam írni, vagy legalábbis hasonlót.
annyit még: van akit ez tesz úgymond "boldoggá", hogy különböző testmódosításokat végeztet el magán. neki ez kell így jó, így teljes saját értékrendje szerint.
nem értem mit kell ezen megbotránkozni, elég érdekes a társadalom felfogása ilyen téren: a műköröm, múhaj, mű mell, mű száj az igen, az elfogadott, sőt most már majdhogynem egyfajta társadalmi elvárás a nők barbie babához való hasonulása (értem itt a van pénzem és nem tudom már mire költeni embereket). az elfogadott, hogy egy nő megcsináltatja a mellét, de az már le van nézve, ha valakinek hegtetkója van....
holott a kettő ugyan úgy természetellenes. minden olyan dolog ami a test díszitésevel együtt jár egyfajta módosítás, és itt még az egyszerűen lelakkozott körmöket is bele kell érteni.
semmivel nem másabb ez az ember annál a plázacicánal kit a kozmetikus és a körmös rak össze. mindegyiknek ugyan az a célja magával: megfelelni saját "énképüknek".
Először is , embert nem tárgyasítunk.
Attól mert nem tetszik valami a képen látható emberen(amúgy nekem se tetszik , de mind1) nem kell előítéletesnek lenni , attól hogy neki ez tetszik nem biztos hogy rossz ember :) Mindenkinek más a stílusa , el kell ezt fogadni.
14/l
úrég.
utolsó, szerintem 14 évesen ne oszd az észt.
16-os
Miért ne szólhatna hozzá a felnőttek dolgához?
Ez is azt tanúsítja hogy intelligensebb nálad, és jobban odafigyelt az etika órán mint Te, ami nem is baj mert legalább ilyen fiataloktól tanul az idősebbik réteg :)
20/F
Csakhogy, kedves 20/F - ha már beszállunk a vitába - én nem érzem azt, hogy amit ez a kedves 14/L mondd, az olyan érdemi mondanivaló lenne, ami meg kéne reformáljon mindenkit. A "ne legyünk előítéletesek" ezen esetben egy semmitmondó szöveg, amit gondolom valahonnan hallott, és most leutánozza. De pont egy ilyen példánál látszik az ilyenfajta általános bölcselkedés üressége, amikor már túl ironikussá válik. Egy ilyen képnél, lásd a bejegyzésben, ez már túl nevetséges. Tudod, mit? Te is előítéletes vagy, ahogy minden emberi lény. Már elég lenne azt felhozni, hogy egy mondat alapján leugattál egy hozzászólót, de ha ez nem menne át, akkor ott van egy általános példa. Ha 3 kigyúrt ember bicskával az éjszaka közepén körülnézne, majd elindulna feléd, elmenekülnél, ha tudnád, hogy a törvény bünteti a rablást és erőszakot? Előítéletes lennél? Mondd, mr. bölcs. -.- Maradjunk annyiban, hogy ez a kép eléggé eltér egy társadalmi egyéntől ahhoz, hogy jogosan tegyük fel a kérdést, hogy az emberünkkel valami eléggé szokatlan, furcsa gond állhat fenn, ha már ennyire szélsőségesen pc-zi ki magát és ilyen tetkót rakat magára. Ez azt kell, hogy jelentse, hogy ő azt várja el az emberektől, hogy megbotránkozzanak rajta, hisz tudatában van, hogy ez nem a teljesen elfogadott szinten van. Ennek ellenére semmilyen kompromisszumot nem köt magával, hogy a mércén belője azt a mértéket, amiben bárki más még értéket láthat. Tehát rohadtul nem az elfogadottság motiválja.
Erre jön ez a retardált hsz hogy hát nem értitek, hogy ez okés, és furán gondolkoztok? Én meg azt kérdezem, te most komolyan ilyen alacsony szintet képviselsz, vagy legalább csak megjátszod? Etika annyit ér, mint Amanda Todd esete. Mindenki akkor volt a legokosabb, mikor a lány már meghalt, sőt, divat lett a gyászolása. Ha már divat, akkor persze mindenki etikus bölcs, nemde?
Ti meg érveljetek le, ha már ennyire jók vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!