Lehet belőlem fotómodell ilyen alacsonyan?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és 160 cm. Mindig is vonzott a modellkedés, nem tudom , hogy miért.Volt már szerződésem, de sajnos becsapás és pénzlehúzás volt. Végülis még nőhetek, nem? És én kizárólag fotómodell szeretnék lenni, azokon nem létszik a magasság úgyse. Különben a fotós aki két évvel ezelőtt fotózott, nagyon dícsért, mert ,hogy olyan vagyok mint az igazi, híres modellek csak kicsibe.2012. okt. 20. 21:01
1/9 anonim válasza:
A magasság nem számít. Hogy ettől függetlenül alkalams vagy-e, nem tudom. Mint írtad, a fotó átvert, szóval az ő szavára én nem alapoznék.
2/9 anonim válasza:
nincs szukseg tobb modellre mar mindenki az
3/9 A kérdező kommentje:
nem a fotós csapott be, hanem a cég, aminél dolgozott. Ő igazat mondott( remélem) ,de különben már meg is szünt a cég. a második válaszolónak köszi a figyelmeztetést, erre én is gondoltam már, de én interneten szeretnék jelentkezni e nevesebb céghez, mert amelyik képes városokba járkálni új arcok után az mind átverés, mert neki a pénz számít nem az ,hogy milyen szép a csaj... tapasztalatból tudom.. :/
2012. okt. 20. 21:11
4/9 anonim válasza:
első válaszoló elég hülyeséget ír már bocsánat, a magasság igenis fontos! elmehetsz fotóshoz és csináltathatsz pénzért portfóliót, jelentkezhetsz valami kis ügynökséghez (a nagyok nem foglalkoznak alacsony, csupán fotómodellnek jó lányokkal) aztán lehet lesz 1-2 munkád max, de semmi többre ne számíts nagyon de nagyon sok olyan lány van mint te aki alacsony meg szép, és ezért már jelentkezik is valami ilyen helyre
5/9 anonim válasza:
Az első válaszoló egyáltalán nem írt hülyeséget. A magasság kifutón életbevágó, egyébként nem. Egy szép arcod is el lehet adni. Az más kérdés, hogy túl sok lány szeretne kevés munkából megélni.
6/9 anonim válasza:
ha van egy magas szép lány, és egy alacsony szép lány, akkor szerintem inkább a magasat veszik fel, mert azt több helyen lehet alkalmazni
7/9 anonim válasza:
A modell az modell, már nincs külön fotó modell meg kifutó modell! És a képeken is számít a magasság.
9/9 S3l3jt válasza:
Arányok és magasság. Ezt nézik.
Szerintük az alacsonyak menjenek dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!