160 cm magas lány vagyok, a pasim pedig 190 cm. Ez túl sok? Nagyon feltűnő jelenségek leszünk így az utcán?
Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 12:22
1/11 anonim válasza:
Volt már 150 körüli nőm is, én meg 192 vagyok...
2/11 anonim válasza:
hát eléggé :D de ha felveszel 1 magasarku márist 165-168cm leszel akkor kicsit lehet korigálni de egyébként meg ne törödj a mások véleményével semmi közük hozzátok én bezzek nem találok nem hogy magas pasit még nálam magasabbat se én 178cm vagyok és eddig csak kissebb vagy velem 1 magas pasim volt
3/11 anonim válasza:
Sztem állati cuki ha egy srác nagyon magas a lány meg kicsi :D én 161 cm vagyok a srác meg aki járni akar velem 180 cm :D
4/11 anonim válasza:
igen sok,de nem az a lényeg,hogy milyen magasak vagytok,hanem h szeretitek egymást:) No para,sokan vannak így,hogy sok a különbség köztünk:D
5/11 anonim válasza:
Az a sok, hogy ilyen baromságokon problémázol. Én a srác helyében nem a magasságodat kevéselném, hanem az értelmi szintedet. Dehát embert barát(nő)járól.
6/11 anonim válasza:
Nem sok, csak néhány dolog nehezebb lehet mint hasonló magasságú partnereknél. Például állva csókolózni így kicsit nehéz. De nem vészes nálunk is hasonló az arány én 166, barátom 193 centis.
7/11 anonim válasza:
hát. nálunk nemcsak a magasság.:D az ő válla 2× olyan széles mint az enyém:DDDDDDDDDDDDDDD mikor tükörbe nézünk 2en viccesek vagyunk nagyon:D de én szeretem ezt^^
8/11 A kérdező kommentje:
kösz mindenkinek,sokat segítettetek
2009. aug. 8. 16:19
9/11 A kérdező kommentje:
amúgy meg,12:57,ha te minden feltett kérdést hülyeségnek,a kérdezőjét pedig agyilag fogyatékosnak tartsz,akkor egyéltalán mit is keresel itt?és félreértés ne essék,nem vagyok hajlandó az ilyen nemű kritikákkal foglalkozni
2009. aug. 8. 16:21
10/11 anonim válasza:
Kb így fogtok kinézni egymás mellett és ez szerintem tök aranyos!
Amúgy én 163 cm vagyok, párom pedig 186. Nyújtózkodok a puszinál, de szeretem...:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!