Elég ennyiszer szoliba mennem?
Figyelt kérdés
Heti 1 alkalommal szeretnék elmenni szoliba vagy is az havi 4 alkalom akkor ezzel fentarthatom egész jövő nyárig a napbarnitott szint?2009. aug. 7. 20:06
1/6 anonim válasza:
NA most elárulom neked hogy a szolival egészséges színt fentarthatsz de ha ilyen sokszor mész elkezdessz egy idő után világítani a sötétben, ugyanis bizonyított tény, hogy a szolárium egészségre káros mennyiségű sugárzást bocsájt ki...a sugárzás pedí grákkeltő! Ugyhogy havi négy folyamatosan nagyon sok!
2/6 anonim válasza:
Szerintem bőven elég a heti egy, de mikor már jó színed van /egészséges barna/ akkor csökkents a szoliba járást. Menj 2 hetente, vagy havonta 1x ha szép barna akarsz lenni..de ezzel csak a bőrödet teszed tönkre. A túlzott napozás is árt a bőrnek, hamarabb fogsz ráncosodni stb. inkább légy fehér, egészséges, feszes bőrű, minthogy bronzbarna és ráncos. :)
3/6 A kérdező kommentje:
hű hát köszönöm akkor szerintem csak elsö honapban megyek majd 4x hogy azért legyen valami szinem mert nagyon fehér vagyok és a barna szín jobban kihozza az idomokat izmokat
2009. aug. 7. 20:19
4/6 anonim válasza:
Dehogy sok.
Ennyinek több a pozitív hatása, mint a negatív. Főleg télen, mikor nem sok napfényhez jutunk.
És a bőr is szebb lesz tőle.
Én is ennyit járok, és nagyon jól esik, főleg télen a hidegben.
Persze ne 1 órára feküdj be, 15-20 perc maximum.
5/6 A kérdező kommentje:
15-20? huuhh :D én 5 percet szoktam
2009. aug. 7. 20:24
6/6 anonim válasza:
Most jól esik, és szép a bőr de 10 év múlva lesz csak igazán szép... :D
Amúgy a Geiger-Müller számláló szerintem már téged is bemér ha ennyit szolizol nem csak a szolit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!