Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehet kiemelni a zöld...

Hogyan lehet kiemelni a zöld szemeket?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok barna hajú fehér bőrű zöld szemű. Az egyetlen normális rész a testemen a szemem. 183 centi és 60 kiló vagyok, szóval elképzelhetitek milyen nyomi alkat vagyok. Szeretném a szemem kiemelni valahogy, hogy legalább azt vegyék észre rajtam.
2009. aug. 7. 19:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Kiskanallal alanyulsz, aztan kilokod! :-)

Felre a trefat. A nyurga alakon ruhakkal,sporttal, zabalassal tudsz dobni,bar en nem aggodnek miatta, egyszer meg halas leszel ennek a testalkatnak. A zold szemet zold poloval,puloverrel, sapkaval tudod kiemelni. ( de nem a helyerol ) :-D

2009. aug. 7. 20:41
 2/2 anonim válasza:
Szia! A szemedet leginkább zöld, barna, fekete, bézs árnyalatú ruhákkal tudod kiemelni. Az alkatodat pedig később még áldani fogod, de ha fel akarsz szedni egy kis izmot, akkor egyél amennyi beléd fér és mozogj! :)
2009. aug. 10. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!