Melyik szem/hajszín kombináció lehet szép egy fiún?
Figyelt kérdés
Nekem kék szem fekete haj van.2009. aug. 7. 18:52
1/7 anonim válasza:
Ó,az gyönyörű! Szeretem ezt a fajta variációt. Persze nem mellékes az arc sem.Mármint hogy megfog-e rajta valami. egyébként minden kombináció lehet szép,én nekem nem aszerint tetszik egy fiú,hogy milyen színei vannak,hanem hogy összességében milyen az arca,teste stb.Mert lehet vkinek fekete haja kék szeme,de közben ronda,más meg mondjuk seszínű hajjal bombasztikus is lehet. összkép a lényeg,ezt ne feledjétek! :)
2/7 anonim válasza:
Igaz van az előttem szólónak. Páromnak pl fekete haja zöld szeme van. Az is eszméletlen.:$:D
3/7 anonim válasza:
Iggen, a kék vagy zöld szem fekete hajjal... hm... az csodálatos. Főleg hófehér bőrrel... uhh... Tökéletes.
Bár a mostani fiúm barna hajú és barna szemű, de most őt látom a legtökéletesebbnek:D
4/7 anonim válasza:
Nekem az egyik kedvencem az, ha fekete/sötétbarna a haja és világoskék a szeme és a bőre is fehér! *-* Áhh az gyönyörű! *-* Vagy kék szem, szőke haj(északi style for life! xD). De fontos, hogy fehér bőre legyen... *-* :D
5/7 anonim válasza:
Fiú vagyok és pont fekete meg zold a szemem :D
6/7 anonim válasza:
A barátom hófehér bőrű, tengerkék szeme van és sötétbarna haja... Áh...*.* Kifejezetten szép arcú... Kár, hogy alszik... De majd ha felébred>.<
7/7 anonim válasza:
Barna szemek, szőkés-barnás haj.. a legszebbek :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!