Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, nektek hány éves...

Detti97 kérdése:

Lányok, nektek hány éves korotokban nőtt meg a melletek?

Figyelt kérdés
2012. okt. 17. 16:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Soha, 11 évesen 70/AA méretű "kinövésem" lett, és nem változott semmit azóta sem. Ciki.

:D

2012. okt. 17. 16:48
 2/13 anonim ***** válasza:
Szintén soha. :D 20 éves vagyok, így már nincs is sok esélyem, hogy egyszer észbe kap és megnő.
2012. okt. 17. 16:55
 3/13 anonim ***** válasza:
16-17, addig jó lapos voltam, A kosár. most B-s, van mikor egy kicsit még annál is nagyobb, kicsi a melltartó rám, ami előző nap tökéletes volt :D Ez függ a ciklustól is, meg, hogy mennyire érzem jól magam.
2012. okt. 17. 16:57
 4/13 anonim ***** válasza:

De sok soha! :D Velem is ez a helyzet.

70AA és már nem is reménykedhetek csodában.

Kb. 18 éves koromig még ennyi se volt, pedig 12 éves korom óta menstruálok.

28/N

2012. okt. 17. 17:09
 5/13 anonim ***** válasza:
nekem egész nyolcadikban nem volt semmi, aztán azon a nyáron lett "valami", most 15 és fél vagyok, és 75/A-s melltartót hordok, azt nem tudom, hogy nagyobb lesz-e még...
2012. okt. 17. 17:23
 6/13 anonim ***** válasza:

Hú ezen az oldalon sok a kismellű nő. :)

Őszintén szólva nekem se nagyobb, de még van esély, hogy nőjön. Egyébként nekem úgy az elmúlt fél évben gyökeresen átalakult a testem. Például vékonyabb derék, vastagabb csípő, fogytam is, de ezzel együtt nőtt a mellem. (nem sokat...)

Szóval most 75/B, de remélem még nőni fog. :)

15/L

2012. okt. 17. 17:28
 7/13 anonim ***** válasza:
jó nektek...én sajnos bazi nagy mellekkel vagyok megáldva....most vagyok 14 , kb 11 voltam amikor A, 12 évesen B, 13 és fél évesen dére nőtt. ráadásul k*rva vékony vagyok, , abból a modelles extravékony lábakkal. mindig olyan akartam lenni mint egy modell de a melleim miatt tök aránytalanul kb ugy nézek ki mint barbie.:DDDDDDDD és ha pasival beszélek kb 100% h a mellem nézi. ne akarj nagy mellet.
2012. okt. 17. 17:37
 8/13 anonim ***** válasza:

14 évesen kezdett dudorodni, 18 évesen már voltam 80B kosaras. Aztán később lefogytam 7 kilót, azóta csak 80AA-s mellem van.

26N

2012. okt. 17. 17:37
 9/13 anonim ***** válasza:

"

jó nektek...én sajnos bazi nagy mellekkel vagyok megáldva....most vagyok 14 , kb 11 voltam amikor A, 12 évesen B, 13 és fél évesen dére nőtt. ráadásul k*rva vékony vagyok, , abból a modelles extravékony lábakkal. mindig olyan akartam lenni mint egy modell de a melleim miatt tök aránytalanul kb ugy nézek ki mint barbie.:DDDDDD és ha pasival beszélek kb 100% h a mellem nézi. ne akarj nagy mellet."

Azért nem hinném, hogy bármikor elcserélnéd mondjuk egy A mellre, szóval örülj neki:D

2012. okt. 17. 17:43
 10/13 anonim ***** válasza:
szivesen cserélném..ha nem lovagolnék sportszerűen szerintem gerincferdülésem lenne.:DD és sose tudom hogy most ténlyeg bír egy fiú vagy csak rámozdul a mellemre.
2012. okt. 17. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!