Lányok, milyenre van kifestve a körmötök, milyen színt használtok most?
Figyelt kérdés
Szeretem nézegetni buszon, utcán a jó körmöket :)
20/F
2012. okt. 16. 19:51
11/14 anonim válasza:
Általában fekete, de most épp lila.
12/14 anonim válasza:
Bordó-cseresznyevörös. Épp ma dicsérték meg, hogy mennyire jól állnak az ilyesmi színek :)
Amúgy van szürke (grafitszürke), sötétlila, türkizzöld, bőrszínű (nude), világosrózsaszín csillogó, meg még a jóisten tudja milyen színű lakkom van még :D Szeretem ha festve van a körmöm :)
14/14 anonim válasza:
Most szárad a lakk rajta, a gyűrűs ujjamon és a hüvelyk ujjamon van 2-2 virág kis "gyöngyből" (amik a ruhákon is vannak) a közepe narancssárga, körben fehér :) a többin meg 1-1 fehér a sarkában. :D én voltam a pasztell pink-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!