Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hi! Milyen műkörmöt ajánlanáto...

Hi! Milyen műkörmöt ajánlanátok egy 13 éves lánynak (suliba)? Képek jöhetnek

Figyelt kérdés
2012. okt. 13. 09:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valami,natúr francia esetleg valami szolid díszítéssel ami neki tetszik,a lényeg leginkább az hogy ne legyen túlságosan feltűnő és hosszú,nehogy a suliban a tanárok megjegyzéseket tegyenek emiatt.Nekem 14.éves koromban volt először(azóta többször nem is kellett:P),de nem értem mért lenne annyira borzasztó megengedni ennyi idősen ,a lányok ebben a korban kezdik próbálgatni a csajos cuccokat ez teljesen normális. 19/L
2012. okt. 13. 12:45
 12/22 anonim ***** válasza:

Gratulálok kedves anyuka!

Én körmös vagyok, de nem csinálnék gyereknek műkörmöt. Ilyenkor még bővel alakul a körmük, egy életre el lehet rontani, pláne, ha a körmös nincs a szakmája magaslatán, és lássuk be, a 90%-uk nincs.

Csináltass neki géllakkot, de csak olyannál, aki shellac-al dolgozik, ott fizikailag nem kell a köröm felületén dolgozni. Tehát sem felbufizni, sem megreszelni nem kell a felületet. És abból is lehet franciát.

2012. okt. 13. 12:50
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
13 évesen műköröm? minek? ugyis lefogja törni az iskolába (tesi) akkor inkább csak fesd be neki körömlakkal
2012. okt. 13. 13:28
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Nekünk nem is lehetett még lakkozni sem általánosban. Gimiben sem, mivel testnevelés órán veszélyes volt.
2012. okt. 13. 13:34
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Én is 13 vagyok. Nekünk a suliba még halványan sem szabad kifesteni a körmünket, mondjuk nekem ez nem is gond. Nekem nyáron egyszer a körmös csinláta meg a körmöm de nem műkörmöt rakott csak szépen kilakkozta. Szerintem is korai a műköröm, főleg suliba. Nyáron még talán elmegy.
2012. okt. 13. 15:12
 16/22 A kérdező kommentje:
Nagyon jó tanuló:D amugy sajnos nem tesizhet évek óta egészségügyi dolog miatt
2012. okt. 13. 18:54
 17/22 A kérdező kommentje:
Egyébként zselére gondoltunk
2012. okt. 13. 18:55
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
az iskola házirendje tiltja a körömlakkot is, nemhogy a műkörmöt
2012. okt. 13. 19:23
 19/22 anonim ***** válasza:
12:45 ös vagyok,egyetértek az egyik kommentelővel.csináltassatok géllakkot neki,ha a műköröm valóban annyira tönkre teheti a körmét,bár nekem semmi bajom nem volt /lett tőle,mondjuk nagyon jó körmös csinálta.Viszont suliba mért törné le?Ha nem túl hosszú akkor nem sok esély van rá főleg ha jól megvan csinálva,és mivel nem tesizik szerintem nyugodtan meglehet csináltatni,biztos nagyon örülne neki:)
2012. okt. 14. 08:14
 20/22 A kérdező kommentje:
:) hát nekem is ilyen a gondolkodásmódom :D szerintem nem olyan borzasztó dolog meghát nemis hatalmas hegyeset akar szóval nemértem miért kéne tiltani. Ebben a korban már meg lehet engedni. Szerintem
2012. okt. 14. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!