Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Akinek nincs tetoválása,...

Akinek nincs tetoválása, annak miért evidens az, hogy aki csináltat, az úgyis megbánja/megunja?

Figyelt kérdés
évek óta van nekem is, sok barátomank is, nem csak fiataloknak és egyikőjük sem bánta meg. többségünknek csak 1db van, szóval nem az az agyontetovált stílusú emberek vagyunk. és nem értem ezt az úgyis utálni fogod dolgot. nekem eszembe se jut, hogy ott van, ahol, akkor hogy unnám meg...aki ezt mondja, annak ez tapasztalat(akár saját, akár mástól hallott) vagy csak úgy mondja, mert ő majd megmondja a frankót?
2009. aug. 6. 12:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem is van és én sem bántam meg. Én sem értem miért mondja az, akinek nincs tetkója, hogy majd megbánjuk, mikor ők az honnan tudnák...
2009. aug. 6. 12:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem evidens, számomra legalábbis nem! De valljuk be, hogy mindannyian hallottunk már olyat, hogy hirtelen fellángolás eredménye lett a tetkó és később megbánta az illető. Véleményem szerint az ilyen emberek divatból csináltatják és azért unják meg, mert semmi értelmet és jelentést nem hordoz számukra! De ez csak egy vélemény...
2009. aug. 6. 12:18
 3/8 anonim ***** válasza:
A tetoválás egy életre szól, ha valaki észre se veszi, hogy ott van nem unja meg, de ha valaki szégyellni kezdi egy idő után hoggy egy nagy rajz van a lábán...van aki lángokat tetováltat de nem gondolja végig, hogy messziről egy vérfoltnak látszik...vagy a rózsaszín virág sebhelynek....
2009. aug. 10. 13:46
 4/8 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem ez is divatkérdés.Nézz meg egy 20 évvel ezelőtti tetkót.Eléggé nevetséges némelyik.Gondolod a mostani minták nem lesznek rajtad röhejesek,ha 50-60 éves leszel?
2009. aug. 10. 14:06
 5/8 anonim válasza:
nekem nincs tetkóm, és én nem mondom ezt. szerintem ha valaki jól meggondolta és 50-60 évesen is viselni akarja, akkor tetováltasson. szíve joga mindenkinek. én is gondolkodtam rajta, de nem szeretném viselni mondjuk diplomás anyaként (ha minden jól jön össze :D ), ezért nem csináltatok, ilyen egyszerű.
2009. aug. 10. 15:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Én magamból indulok ki. Nincs tetoválásom, de biztos vagyok benne, hogy ha lenne nem bírnám egy életen keresztül viselni. Biztos lenne olyan pont az életemben, amikor hátrányom fakadna belöle. Most nagyon sok lányon van pl tetkó, és meglehetösen idétlen formák. Most érted, van mind2 melle fölött valami hatalmas agyrém tetoválás, nehogymár h nem fogja megbánni mondjuk 2 év múlva, és még sokat mondtam. Egyik ismerősöm is most szedette le lézeres kezeléssel.

Persze nem azt mondom, hogy mindenki megbánja, csak tény, hogy nagyon nehéz egy olyan tetoválást választani, ami egy életen elkísér téged és ugyanazt jelenti számodra. Sokan beleválasztanak sajnos :S

2009. aug. 10. 17:56
 7/8 anonim ***** válasza:

1. mert magukbol indulnak ki, mivel masbol nem tudnak ugye. es mivel ok (reszben) azert nem csinaltatnak tetkot mert tudjak magukrol h egy ido utan megunnak

2. mert a tapasztalat sokszor tneyleg ezt mutatja es ok erre alapoznak. mert sok embertol hallottak h nehany ev mulva megbanta, megunta, hatranya szarmazott belole. persze van aki az ellenkezojet vallja evek utan is, de azzal nem peldaloznak.

en szeretnek tetkot, vmi szemelyeset amit en tervezek es az eletem egy nagy fordulopontjat jelkepezi. de tudom magamrol h par ev mulva megbannam. na meg oreg koromban a lottyedt, rancos boromon irto rondan allna. ugyh en csak ugy vallalnam be ha tudnam h par ev mulva nincs nyoma -de ugye nem ez a tetko lenyege. en ismerem magam, kihagyom. nem tudom ha megunnam, de elobb utobb jo esellyel megbannam. de nem vagyunk egyformak.

2009. aug. 10. 18:16
 8/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat. én megértem az ellenvéleményeket is, teljesen érthető érvek. pusztán azt nem értem/szeretem, hogy emiatt az a nézet alakult ki, hogy aki tetoválást csináltat az felelőtlen, meggondolatlan.

én a lapockámra csináltattam, ami takarható hely, sőt az év nagy részében senki se látja, hogy ott van. egyedi dolgot választottam, életem egyik fontos fordulópontját jelképezi, mondhatni azt, amire az életem feltettem. szóval ha megunnám, az sokminden másnak a megunását is jelentené. és hiába mondom el ezt a másik tábornak, akkor sem meg. persze nem zavar, csak nem értem az okát.

2009. aug. 10. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!