Akinek nincs tetoválása, annak miért evidens az, hogy aki csináltat, az úgyis megbánja/megunja?
Én magamból indulok ki. Nincs tetoválásom, de biztos vagyok benne, hogy ha lenne nem bírnám egy életen keresztül viselni. Biztos lenne olyan pont az életemben, amikor hátrányom fakadna belöle. Most nagyon sok lányon van pl tetkó, és meglehetösen idétlen formák. Most érted, van mind2 melle fölött valami hatalmas agyrém tetoválás, nehogymár h nem fogja megbánni mondjuk 2 év múlva, és még sokat mondtam. Egyik ismerősöm is most szedette le lézeres kezeléssel.
Persze nem azt mondom, hogy mindenki megbánja, csak tény, hogy nagyon nehéz egy olyan tetoválást választani, ami egy életen elkísér téged és ugyanazt jelenti számodra. Sokan beleválasztanak sajnos :S
1. mert magukbol indulnak ki, mivel masbol nem tudnak ugye. es mivel ok (reszben) azert nem csinaltatnak tetkot mert tudjak magukrol h egy ido utan megunnak
2. mert a tapasztalat sokszor tneyleg ezt mutatja es ok erre alapoznak. mert sok embertol hallottak h nehany ev mulva megbanta, megunta, hatranya szarmazott belole. persze van aki az ellenkezojet vallja evek utan is, de azzal nem peldaloznak.
en szeretnek tetkot, vmi szemelyeset amit en tervezek es az eletem egy nagy fordulopontjat jelkepezi. de tudom magamrol h par ev mulva megbannam. na meg oreg koromban a lottyedt, rancos boromon irto rondan allna. ugyh en csak ugy vallalnam be ha tudnam h par ev mulva nincs nyoma -de ugye nem ez a tetko lenyege. en ismerem magam, kihagyom. nem tudom ha megunnam, de elobb utobb jo esellyel megbannam. de nem vagyunk egyformak.
köszi a válaszokat. én megértem az ellenvéleményeket is, teljesen érthető érvek. pusztán azt nem értem/szeretem, hogy emiatt az a nézet alakult ki, hogy aki tetoválást csináltat az felelőtlen, meggondolatlan.
én a lapockámra csináltattam, ami takarható hely, sőt az év nagy részében senki se látja, hogy ott van. egyedi dolgot választottam, életem egyik fontos fordulópontját jelképezi, mondhatni azt, amire az életem feltettem. szóval ha megunnám, az sokminden másnak a megunását is jelentené. és hiába mondom el ezt a másik tábornak, akkor sem meg. persze nem zavar, csak nem értem az okát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!