Lányoook (bp-iek) honnan van a szalagavató ruhátok?
Figyelt kérdés
mennyiért? linkelnétek? :)2012. okt. 10. 23:56
1/9 anonim válasza:
a kínai használtruha boltból :-))) 990 ért
2/9 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, még én is ruhát keresek, így ha tudtok valami jó helyet linkeljétek be!
3/9 anonim válasza:
Az én ruhám az Igen szalonból van! Nagyon szép, a felső része csillogós a szoknyája pedig nagy abroncsos tüllös! Szoktak lenni kedvezmények! Én a barátnőimmel együtt, onnan hozatom a ruhát és mivel többen voltunk így kaptunk kedvezményt!:)))
4/9 anonim válasza:
Megnéztem a honlapját, tényleg nagyon szép ruhák vannak! Láttad, hogy most ajándék tiara, vagy ékszerszett jár a ruha foglaláshoz?! Nagyon jóó!!:))
5/9 anonim válasza:
Én sajnos már lefoglaltam... De majd veszek magamnak tiarát a szalagavatóra :)
6/9 anonim válasza:
ha elindulsz a teréz körúton a belvárosban (mondjuk a nyugatitól), akkor minden házban találsz egy szalont legalább, érdemes több helyen körbenézni
7/9 A kérdező kommentje:
nem véletlen kértem linket
2012. nov. 4. 00:13
9/9 A kérdező kommentje:
mert nem rendelkezel emberi logikával? nice
köszönöm utolsó, konkrét ruhák érdekeltek, az igen szalont más is ajánlotta
2012. nov. 5. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!