Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van egy nagy pattanás az...

Van egy nagy pattanás az államon, és nagyon fáj. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
nem fogom nyomkodni.. nyugi.
2009. aug. 6. 02:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Tegyél rá sós paradicsomot, az majd kifakasztja.
2009. aug. 6. 03:07
 2/12 anonim ***** válasza:
alapozó
2009. aug. 6. 08:26
 3/12 anonim ***** válasza:
A lehető legrosszabb tanács a fájó pattanásra,de nekem beválik. Nem szabad vele semmit sem csinálni,szépen meg kell várni,hogy összegyűljön benne a fehér trutyi majd akkor óvatosan kinyomni,de úgy,hogy rendesen mindent kinyomsz belőle.Ha már vér jön akkor jó,de azt is nyomd ki.Utána öblítsd le vízzel és kend be svédkeserű krémmel.Nekem ez használ!Svédkeserű krémet többször kenem naponta így másnapra már a helye is alig látszik!:)
2009. aug. 6. 09:11
 4/12 anonim ***** válasza:

svédkeserű krém? :O erről még nemis hallottam, kaphatnék róla valami információt? ( pl. beszerzési hely?) :)

köszönöm

2009. aug. 6. 10:10
 5/12 anonim ***** válasza:
Csinálj rá meleg párakötést. Kend be jó zsíros krémmel a pattanást is és a környékét (pl. körömvirágkrémmel), erre azért van szükség, hogy majd a vizes kötés ne áztassa fel a bőröd. Egy kis darab meleg vizes (nem tocsogó) vattát ráhelyezel a pattanásra, aztán egy száraz mull lapot (kötszert) teszel rá, leukoplaszt ragasztóval rögzíted, majd egy darab fóliát vagy zacskót teszel rá, és légmentesen leragasztod. Nagyobb gennyesedéseken 24 óráig is rajta kell lennie, ennek szerintem elég lesz egy fél nap. Ez a kötés szépen kiszívja a pattanásod. :)
2009. aug. 6. 11:25
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem naturlandos svédkeserű krémem van.Ez varas sebekre is nagyon jó,szóval szerintem érdemes egyet venni.Én a rossmanba vettem.1000Ft körül van.

3.voltam.

2009. aug. 6. 11:32
 7/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. remélem sikerülni fog.
2009. aug. 6. 13:23
 8/12 anonim ***** válasza:
most én is így vagyok én nem nyomom hanem leszárítottam fogkrémmel.
2009. aug. 6. 14:44
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem is a fogkremes dolog valik be:)de vehetsz valamit a niveatol is .Nagyon jo:)Remelem eltunik a pattanasod:D

Puszii:)

2009. aug. 10. 20:54
 10/12 anonim válasza:
nyomdd ki
2010. jan. 1. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!