Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nincsenek valami házi praktiká...

Nincsenek valami házi praktikák, vitaminok, ételek, esetleg gyógyszerek, hogy nőjön a mellem?

Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 23:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
valószínű hogy nem vagy megelégedve a melled méretével.. ugyanez nekemis a problémám. az hallottam, hogy elvileg a körkörös masszírozástól nőhet, közben meg feszesedik. én nem tudom ... mert mindig elkezdtem, aztán abbahagytam.
2009. aug. 6. 00:16
 2/7 A kérdező kommentje:

Igen, elégedetlen vagyok:S

Hát kipróbálom, hátha:)

Köszi a választ, és várom a többit;)

2009. aug. 6. 00:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm kipróbált párat, de azt mondja, neki nem jött be: pl. görögszéna(fenugreek), vöröshere(red cover). Egyesek szerint jó, mert ezeknek a gyógynövényeknek magas a fitoösztrogén-tartalma.
2009. aug. 6. 00:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyet tudok, krémet ne használj mert megreped tőle a bőr...olyan lesz mint a terhességi csíkok...
2009. aug. 6. 18:32
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi, megpróbálom:)

Köszi szépen;)...így nem kockáztatok a krémmel...

Aki tud még ötleteket, várom:)

2009. aug. 6. 23:52
 6/7 anonim ***** válasza:

mamám szerint!

magad előtt tedd össze a 2 tenyeredet mellmagasságban és kb. 5 percig, vagy amíg bírod, teljes erődből nyomd össze a 2 kezed. jah a kezeid ne legenek túl közel a testedhez, se túl távol...

hát nem tudom... nem hiszem, hogy ettől nőni fog, de valamennyit feszedik szerintem.

én nem próbáltam ki...

2009. aug. 15. 10:10
 7/7 A kérdező kommentje:

Próba szerencse:)

Megpróbálom, ha nem jön össze se vesztek vele semmit:)

Köszi a válaszokat:)

2009. aug. 18. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!