Nekem nagyon tönkretette a körmöm, azóta sem csináltattam meg, de valószínű, hogy nem is fogom. Amúgy sem szép, szerintem túl mesterséges... Túl mű...
2012. okt. 6. 21:32
2/11 anonim válasza:
Egyszer volt ballagásra. Sohatöbbet. Egyrészt iszonyatosan meg lett csiszolva. Másrészt,töredezett. Szépnek szép volt,de le kellett reszelnem mikor már elkezdett le nőni... Szörnyű
2012. okt. 6. 21:39
3/11 anonim válasza:
Nekem is egyszer volt, de kegyetlenül vékonyra lett csiszolva a körmöm, és azóta is töredezik, pedig nagyon kemény, vastag körmöm van! Nem ajánlanám semmiképp! Inkább műköröm.
2012. okt. 6. 21:44
4/11 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem mesterséges és ha JÓL van megcsinálva, akkor nem is tűnik műnek. Épp ez a lényege és ettől más, mint a műköröm. Nekem volt, szerettem, mert olyan, mint a körömlakk, csak nem kopik le 3 nap után :)
Az igaz, hogy le kell reszelni a felületét, mert így működik és ha nem szeretnél tovább gél lakkot, akkor meg kell várni, amíg lenő, de nem olyan borzalmas szerintem :)
2012. okt. 6. 21:45
5/11 anonim válasza:
Ha jó szakember csinálja, jó anyaggal, meg sem kell sem bufizni, sem csiszolni, sem semmi..
Az anyag NEM károsítja a körmöt sosem! A körmös annál inkább, ha szétreszeli. Ami pedig egyáltalán nem szükséges, sőt!!
olyan helyre kell menni, ahol shellac-ot használnak. Ott csak le kell törölni a körmöt, hogy ne legyen zsíros, és mehet rá az anyag, a leoldás pedig kb max 10 perc.
2012. okt. 6. 21:58
6/11 anonim válasza:
Nekem már hónapok óta van és nagyon szeretem, egyáltalán nem teszi tönkre a körmöm.
2012. okt. 6. 23:57
7/11 anonim válasza:
Nekem volt nyár végén,sulikezdésre csináltattam meg.Annyira tetszett!:D Kis egyszerűre csináltattam,és olyan volt,mint a sima lakk,csak nem töredezett le.Több hétig is bírta.Ez szép és jó..DE!erős körmöm volt,de mikor lereszeltem,olyan papír maradt a körmöm...Még mindig olyan:/ Én franciát csináltattam,szerintem az a legegyszerűbb,és legszebb:) Mivel átlátszó volt lent,a fehér alatt,így nem annyira látszott a lenövés,csak a fehér alatt a körmöm.:) ezért úgy fogom megcsinálni,hogy a fehér alá teszek egy kis csillámport,és úgy nem fog annyira hamar látszani.Bocsi az offért:)
2012. okt. 7. 12:37
8/11 anonim válasza:
Nem károsít semmit. ami károsít, az a béna körmös, aki nem tudja szakszerűen végezni a munkáját.
A vendégek sajnos sokszor az árat nézik, és nem a körmös referenciáit. Utána persze könnyű szidni, ha nem tetszik, pedig ő választotta...
2012. okt. 7. 19:22
9/11 anonim válasza:
Azt megkérdezhetném, hogy ki és miért pontozott le 0%-osra? :) (én vagyok az első, aki pozitívat írt a gél lakkról, tapasztalatból, tehát így még érthetetlenebb)
2012. okt. 7. 21:38
10/11 anonim válasza:
"Az igaz, hogy le kell reszelni a felületét, mert így működik és ha nem szeretnél tovább gél lakkot, akkor meg kell várni, amíg lenő, de nem olyan borzalmas szerintem :)"
szerintem ezért lettél lepontozva.
Mert az kb baromság.
Mert nem kell lereszelni semmit, ha normális minőséget akar az ember, és nem kell megvárni amíg lenő, mert szépen le kell oldani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!