Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Levágattam a hajam most...

Levágattam a hajam most sírhatok utána? (bővebben lent)!

Figyelt kérdés
Na szóval kábé 3 hónapja levágattam a hajam kleósra és imádtam kezdett lenőni és utálom ezt a köztes állapotot most kb melltató vonalig ér és utálom ... Ha meglátok valakit gyönyörű hosszú hajjal egyszerüen megőrülök hogy lehettem ilyen hülye és hogy vágathattam le hogyan nő gyorsabban?vagy mennyi idő kell még neki hogy egy hátközépig érő legyen?nagyon undorító a mostani hajam?
2012. okt. 5. 18:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Persze, biztos undorító vagy, pfujj. Ha így állsz hozzá, akkor inkább a fejedben kéne változtatni dolgokon, nem a hajadon...
2012. okt. 5. 19:57
 12/14 anonim ***** válasza:
melltartó vonal a elöl a kosár teteje v hátul a hátadon? mellesleg sztem az pont nem undorító hossz...az már hosszú,csak még nem annyira...nekem mell alá ér a hajam és max derékig növesztem meg...
2012. okt. 5. 20:00
 13/14 anonim ***** válasza:
hát én eléggé örülnék egy ilyen hosszú hajnak:)
2012. okt. 5. 21:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem hátközépig ért, aztán levágattam fiúsra, most kb lapockáig ér. A haj legalább kinő. Nekem a pénzem egy fogszabira és egy orrplasztikára nem fog összegyűlni mire a hajam a térdemig ér, akkor sem.. Oszt együtt élek a kiálló fogaimmal meg a négerorrommal már 24 éve, és mit birok: :). Pasim sincs, és mit birok? Nem is akarok, míg nem lesz rajtam minden az én izlésemnek megfelelő. A haj legalább kinő.. ha ez vígasztal, de sztem nem :D. Értelek amúgy, mindenkinek a saját baja a legnagyobb.
2012. okt. 5. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!