Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Divat lett hipszterkedni?

Divat lett hipszterkedni?

Figyelt kérdés

És ez most jó, vagy rossz?

Én pl ilyen neo-hipszter vonásokat kezdek magamon felfedezni, szóval nem a retro vonal, hanem inkább a modernebb színvilág.

2012. okt. 5. 17:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Engem idegesítenek, főleg, mert sok lány felveszi az "sztk" szemüveget, amitől szerintem rohadt butának néznek ki...
2012. okt. 5. 17:50
 2/11 A kérdező kommentje:

akinek nem lenne világos:

[link]

(pl vastag fekete keretes szemüveg) (nem egy lányon látok manapság ilyet)

[link]

Stb..

2012. okt. 5. 17:51
 3/11 A kérdező kommentje:
Nekem bejön amúgy.
2012. okt. 5. 17:51
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem divat, de az emo-ból valahogy át kell avanzsálni magát az ilyen ízlés ficamos embereknek

Egy szemüvegtől nem lesz senki sem műfajba sorolható, ahhoz megfelelő ruha hajviselet is kell

20/F

2012. okt. 5. 18:32
 5/11 anonim ***** válasza:

Sosem követtem a divatot, még jó... mert ahogy elnézem, elég gáz. Szerencsémre van ízlésem, meg saját stílusom.

Abban a szemüvegben kivétel nélkül mindenki úgy néz ki, mint egy értelmi fogyatékos.

2012. okt. 5. 19:03
 6/11 A kérdező kommentje:
Melyikben nem??
2012. okt. 5. 19:04
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát például az enyém tök jó... :DDD Normális szemüveg, és nem divatból hordom, hanem mert kell :D
2012. okt. 5. 19:05
 8/11 anonim ***** válasza:
Remélem divat lesz a hipszterkedés és akkor megszűnnek annak lenni, mert too mainstream lesz, egyetértek, ostobának tűntök lányok, azzal a szemüveggel.
2012. okt. 5. 20:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen, hatalmas divat most a hipster. Meg az alter, meg a vintage. Meg minden, ami picit is retro vagy underground.
2012. okt. 6. 17:33
 10/11 anonim válasza:

Igen sajnos az lett..minden ami vintage, meg retro etc. etc.

Most mainstream lett az individual. Lassan minden olyan dolgot ki kell irtanom a ruhatáramból amit eddig szerettem, mert mindenkin olyan van..Bár úgy tűnik, ez csak engem idegesít..

2012. nov. 8. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!