Sok kencét (haápolástól a bőrápolásig) használsz?
Ti mennyi kencét használtok? Én régen rengeteget vettem de rájöttem hogy fölösleges mert annyit gyűjtöttem össze hogy 5 évre elegendő lenne...
Szóval most csak annyi van amire szükségem van. :)
Hajápolás : sampon, balzsam, hajpakolás, olívaolaj, ricinusolaj, kifésülő spray
Arc : radír, 3in 1 tisztító, tonik, éjszakai hidratáló krém, nappalra szinezett hidratáló krém,
Test : testvaj
Ezen kívül van vazelinem amit a lábfejemre szoktam kenni (jól ápol,hidratál) vagy szempilláimra és sminkleszedésre.
Kókuszolajat a hajvégekre szoktam tenni és néha-néha arcomat is átkenem vele.
Na meg persze sok-sok házi praktikám van még.
Ti mennyi kencét használtok?
haj: egy gyógynövényes sampon, néha csakúgy gliss kur fújós balzsam és ha vasalom a hajamt előtte hővédő spré de ez ritkán szokott előfordulni
arc: ilcsi feketeszappan, csipkebogyó habkrém
test: fürdésnél sima szappan, krém: shea vaj , gyógyszertári sanatopic
próbálom kerülni a vegyszeres dolgokat, mert a bőrön ekresztül kétszer jobbna szívódnak fel a dolgok , hónajkenőt is csináltam magamnak egy recept alapján. Néha házi arcpakolásokat is összeütök:)
Arc: nivea arctisztító tonik, ziaja uborkás arckrém, garnier arcradír, avon arcradír
Test: valami márkátlan kamillás testápoló
Haj: sampon, balzsam, hajvégápoló (változó márkájúak)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!