Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek rólam? (kép)

Mi a véleményetek rólam? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2012. szept. 28. 12:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
54%
sokat dobna rajtad egy kis smink, mert így csúnya vagy
2012. szept. 28. 15:47
 12/22 anonim válasza:
61%

Viccesek ezek a "kedves", "különleges" meg "jól sminkelhető" arcos szövegek, csak hogy ne kelljen leírniuk, hogy átlagos, szürke csaj vagy és semmi esetre sem egy nagy szépség.

Azért egy rendes teljes alakos képet felrakhatnál, amin kevesebb ruha takar, ha jó a tested, az sokat dob az összhatáson.

2012. szept. 28. 16:06
 13/22 MadameViciouse ***** válasza:

Ne haragudj, nekem nem tetszel.

A smink biztosan sokat dobna, ezzel egyetértek.

A 3. kép nem is olyan rossz, de az első kettő nagyon nem jön be.

Ízlések és pofonok...

2012. szept. 28. 16:59
 14/22 anonim ***** válasza:
Fura hogy senki nem említette a szemöldököd, aminek ilyen "csodálkozó tekintet" formája van, egyáltalán nem szép, de mivel vastag, kiszedhető szépre, és az egész arcodat szebbé tenné. Kozmetikus megoldja neked, mindenképp ajánlom. Ronda nem vagy amúgy, inkább olyan átlagos.
2012. szept. 28. 20:43
 15/22 anonim ***** válasza:
Szép vagy, és nem bántásból mondom a következőt, de a szemeid olyanok, mintha szívtál volna. De még így is cuki. :)
2012. szept. 28. 22:56
 16/22 anonim ***** válasza:
28%

2. vagyok

Igazából nem nagyon értem ezeket a degradáló szavakat...

mert ti bizzzzzztosan olyan nagyon hú de jő nők vagytok, mint pl. Megan Fox...

Ez a lány igen is rendben van, csak kell neki egy kis ,,segítség"...

A szemöldöke? Akkor drágám nézz egy pár Chanel vagy Dior modellt a 2012-es évből, egyiknek sincs lárvafejűre szedve a szemöldöke, pont azért, mert a túl vékony meg szedett szemöldök TERMÉSZETELLENES.

Kérdező:) Igazíthatod, de ne legyen túl vékony, mindenkinek olyan jó, ami illik az arcához, és neked a túl vékony szemöldök nem állna jól:)

2012. szept. 29. 01:09
 17/22 A kérdező kommentje:

Utolsó: Köszi :))

A negatív vélemények is számítanak, ha csak dicséretet szerettem volna, nyilván tökéletesen sikerült és aligruhás képeket rakok ki, de nem ezt akartam :P

2012. okt. 1. 19:06
 18/22 anonim ***** válasza:
aranyosnak tűnsz, szimpatikus vagy...szerintem jó barátnők lennénk :)
2012. okt. 9. 10:24
 19/22 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kötelező magadat sminkeld, bár az tény, h szebbé tenne... de ezzel mindenki így van :P de te szerintem a "természetes szépség" kategóriába tartozol... ha nem sminkeled, az sem baj, mert így is szép vagy, meg helyes...

25/L

2012. okt. 9. 14:54
 20/22 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan átlagos, nem egy különleges szépség.
2012. okt. 16. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!