Milyen egy mediterrán típusú lány? Hogy öltözködik és sminkel?
Azon kívül, hogy sötét haj, barna szem, kreol bőr. :D
Mert nekem is sötétbarna hosszú hajam van és barna szemem, de a bőröm elég világos és szeretnék egy kicsit latinosabban kinézni egy spanyol bulira és néha a hétköznapokban is. Milyen öltözködés, smink, frizura vagy egyéb trükk segítene ebben? Esetleg kép? Köszi a segítséget! :) 18/L
Szerintem a hajadat göndörítsd be, legyen szép hullámos:)
Napozz egy picit, hogy barnább legyél vagy szolizz, 1-2 alkalom után már jó kis színed lesz. ;)
Nos...Szerintem érdemes lenne ráerősíteni a barnaságodra szolival vagy napozással,mert hófehér bőrrel nem lesz túl délies a kinézeted.Az arcpirosító helyett használj bronzosítót,szépen kiemeli a barna bőrödet.A szemre keretént fekete esetleg barna szemceka,szintén barna szemhéjpúderrel(nem muszáj)Ami a ruhákat illeti én főleg hosszú,szellős,vékony anyagű ruhákat láttam rajtuk a szivárvány minden színében.Sokszor előfordult hogy rózsákat tűztek a hosszú sötét hajukba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!