Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A kozmetikusok az árlista...

A kozmetikusok az árlista elkészítésekor a kezelésbe beleszámítják a termékeket, amiket használnak, vagy hogy működik ez?

Figyelt kérdés

Kozmetikushoz szeretnék menni, mert van elég sok mitteszerem. Kezd zavarni, ráadásul végzős vagyok, szalagavató stb. szeretnék jól kinézni.

Az interneten néztem egy helyi szalon árlistáját. A tini kezelés pl. 2300Ft, egy alapkezelés 2800Ft.

Alatta külön bekezdésben láttam olyat, hogy 1 dkg krém, 2 dkg krém mennyibe kerül.

Azt szeretném megkérdezni, hogy akkor a szalonban lehet x összegért olyan krémet venni, amit a kozmetikus is használt a kezelés során? Vagy ez azt jelenti, hogy a kezelés kerül x összegbe és plusszba számolja fel a felhasznált krémeket? Vagy mi?!

2012. szept. 23. 21:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Belinkelnéd az oldalt?
2012. szept. 23. 23:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Az árba bele van kalkulálva a felhasznált alapanyag.

És igen, lehet, hogy van nála külön, amit meg is lehet venni, és ennek az ára Xft dkg-onként.

2012. szept. 24. 11:10
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm, akkor szerintem valamikor kérek is időpontot a szalonba, egész jókat hallottam róla.

Itt a link, kedves első válaszoló: [link]

2012. szept. 24. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!