Magyarországon vannak Miley Cyrus-os füzetek?
Figyelt kérdés
ceruzám van. de füzetet is akarok hozza2009. aug. 2. 10:27
2/12 anonim válasza:
Amekkora őrület van a csajjal, minden 2. boltban kapsz valami vackot vele. Ajánlom Tesco, papír-írószer boltok...
3/12 anonim válasza:
aréna/kes papír minden hannah montanás meg jonas brotherses már egy ideje..
4/12 anonim válasza:
Van.Pont tegnap láttam a Corában.
5/12 anonim válasza:
Van ám... Interspar:D Pont múlt héten vett nekem a tesóm kettőt nagy büszkén, azt hitte erre vágyom, mert tetszik a film. Nem akarom megbántani, bár kissé vicces lesz ilyenbe írni...:D
6/12 A kérdező kommentje:
kössz a válaszokat anyukám is volt a tescoban és csak hannah montanás volt. de biztos nem ugyanarról a tescoról beszélünk. mégegyszer kössz
2009. aug. 3. 07:36
7/12 anonim válasza:
miley cyrus-ost én még nem láttam :S:S csak hannah-sat.:\
8/12 A kérdező kommentje:
kössz
2009. aug. 29. 06:47
10/12 anonim válasza:
Bocsi az offért, de én Hanna Montanás iskolatáskát keresek. nem láttatok valahol?
40/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!